Mesajul postat de Kira Hagi pe Instagram. Fiica lui Gică Hagi a emoționat cu rugămintea ei

Deși tatăl său își dorea ca aceasta să facă carieră în tenis, Kira visează să devină actriță. Cu acest gând, fiica lui Gică Hagi a părăsit România ca să studieze din greu în străinătate.

Gică Hagi și fiica sa, Kira (sursa foto: Profimediaimages.ro)

Debutul în actorie și l-a făcut în 2014, când a jucat rolul protagonistei în "București, te iubesc". Au urmat apariții pe scena Teatrului de Comedie, unde a fost remarcată de George Mihăiță.

În același an, a plecat în SUA, pentru a studia actoria. Acolo nu s-a bucurat doar de viața de student, ci a și lucrat la o companie care se ocupa cu dezvoltarea conținutului digital pentru industria filmului.

Acum, Kira se întoarce pe scenă, într-o nouă piesă de care este foarte încântată. Ea a făcut anunțul pe Instagram, unde a lansat o rugăminte pentru prietenii săi virtuali.

"Vă rog, vă rog, veniți la spectacole! Artiștii, actorii, regizorii, scenografii, echipele tehnice, fără de care spectacolele nu ar avea loc - toți avem nevoie de încurajarea și de susținerea celor pasionați de artă, pentru a putea depăși momentele acestea în care ne simțim ai nimănui. Nu uitați că ceea ce rămâne în urma noastră este arta și contribuția la umanitate. Adăugați în ritualurile vieții voastre o vizită la teatru pe săptămână și vă promit că veți scăpa de 40 de kilograme de stres!", a scris ea.

"Martha și George" se va juca după 15 octombrie, la Teatrul Nottara.

Sunt atat de fericita ca pot (in sfarsit!!!) sa anunt ca arta isi face din nou aparitia timid, dar sigur, pe marea si tumultoasa scena a vietii! 😆💕 Se redeschid teatrele! 🎭 Cu ocazia aceasta, dupa 15 octombrie, va invitam la #TeatrulNottara sa ne (re)vedeti pe mine si pe @jonathanalexandru in piesa Martha si George! 🎟 Va rog, va rog, veniti la spectacole! Artistii, actorii, regizorii, scenografii, echipele tehnice, fara de care spectacolele nu ar avea loc - toti avem nevoie de incurajarea si de sustinerea celor pasionati de arta, pentru a putea depasi momentele acestea in care ne simtim ai nimanui. Nu uitati ca ceea ce ramane in urma noastra este arta si contributia la umanitate. 🙏❤️ Adaugati in ritualurile vietii voastre o vizita la teatru pe saptamana si va promit ca veti scapa de 40 de kilograme de stres! Protocoalele teatrelor sunt ultra stricte, cu distantare si cu masti, sunt sigura ca o sa fie bine! P.S. Datele exacte ale reprezentatiilor vor fi anuntate pe siteul @teatrulnottara . . . #teatrulnottara #marthasigeorge #printesabibescu #marthabibescu #georgevalentinbibescu #filipristovski #eugeniastoian #jonathanaleaxandru #raducoolcat #ileanaraducanu #kirahagi #theatre #istorie #arta #romania #teatru #lovestory

A post shared by Kira Hagi (@kirahagi) on

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri