Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Mesajul postat de Kira Hagi pe Instagram. Fiica lui Gică Hagi a emoționat cu rugămintea ei

Deși tatăl său își dorea ca aceasta să facă carieră în tenis, Kira visează să devină actriță. Cu acest gând, fiica lui Gică Hagi a părăsit România ca să studieze din greu în străinătate.

Gică Hagi și fiica sa, Kira (sursa foto: Profimediaimages.ro)

Debutul în actorie și l-a făcut în 2014, când a jucat rolul protagonistei în "București, te iubesc". Au urmat apariții pe scena Teatrului de Comedie, unde a fost remarcată de George Mihăiță.

În același an, a plecat în SUA, pentru a studia actoria. Acolo nu s-a bucurat doar de viața de student, ci a și lucrat la o companie care se ocupa cu dezvoltarea conținutului digital pentru industria filmului.

Acum, Kira se întoarce pe scenă, într-o nouă piesă de care este foarte încântată. Ea a făcut anunțul pe Instagram, unde a lansat o rugăminte pentru prietenii săi virtuali.

"Vă rog, vă rog, veniți la spectacole! Artiștii, actorii, regizorii, scenografii, echipele tehnice, fără de care spectacolele nu ar avea loc - toți avem nevoie de încurajarea și de susținerea celor pasionați de artă, pentru a putea depăși momentele acestea în care ne simțim ai nimănui. Nu uitați că ceea ce rămâne în urma noastră este arta și contribuția la umanitate. Adăugați în ritualurile vieții voastre o vizită la teatru pe săptămână și vă promit că veți scăpa de 40 de kilograme de stres!", a scris ea.

Recomandari