Michelle și Barack Obama, fotografii rare cu fiica cea mică, de ziua ei. Cum arăta Sasha Obama și ce mesaje i-au transmis părinții

Michelle și Barack Obama au postat amândoi fotografii cu Sasha, fiica lor cea mică, de ziua acesteia, și i-au scris fiecare câte un mesaj emoționant. Sasha Obama a împlinit 20 de ani.

Michelle și Barack Obama au postat fiecare câte o fotografie și un mesaj pentru fiica lor cea mică, Sasha, de ziua acesteia, pe 10 iunie

Getty Images

Fostul președinte american, Barack Obama, și soția acestuia, Michelle Obama, au marcat o zi specială din viața lor, nașterea celui mai mic copil. Ce doi au publicat pe Instagram fotografii adorabile, rare, cu mezina lor, de când era mai mică. Sasha Obama a împlinit 20 de ani pe 10 iunie 2021.

Michelle și Barack Obama, fotografii rare cu fiica cea mică. Cum arăta Sasha Obama și ce mesaje i-au transmis părinții de ziua ei

Barack Obama a scris pe Instagram: "La mulți ani, Sasha! Te-ai făcut așa mare și este o bucurie să te privim cum devii omul care am sperat întotdeauna să fii. Eu și mama ta abia așteptăm să vedem unde te va purta viața mai departe". În fotografie, fostul președinte american își ține în brațe fiica, iar aceasta zâmbește.

Și soția lui Barack Obama, Michelle Obama, i-a scris mezinei un mesaj, alături de o fotografie. Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite o ține pe picioare pe Sasha Obama și amândouă se privesc una pe cealaltă, cu zâmbetul pe buze.

Michelle Obama a scris la descrierea fotografiei: "La mulți ani, draga mea Sasha! Sunt atât de recunoscătoare pentru toate momentele când am râs împreună - și pentru tot ceea ce m-ai învățat de-a lungul timpului. O să fii mereu fata mea cea mică, dar nu pot să fiu mai mândră de atât de femeia care devii. Te iubesc mult de tot!", a scris Michelle Obama pe Instagram.

Sasha Obama este acum la colegiu. Nu are conturi publice pe rețelele sociale și a reușit, atât cât s-a putut, să stea departe de atenția presei de la încheierea mandatului de președinte al tatălui ei, scrie Elle.

Citește și: Cum s-a transformat Michelle Obama la 4 ani de când nu mai e Prima Doamnă a Americii. Imagini recente cu soția lui Barack

Soții Obama mai au o fiică, pe Malia, în vârstă de 22 de ani. Părinții și-au dorit ca atât ea, cât și Sasha, să nu fie expuse atenției publice. Michelle și Barack Obama au povestit întotdeauna cu mândrie despre fiicele lor, în toate interviurile pe care le-au dat, atunci când a venit vorba de ele.

În noiembrie 2020, scrie Elle, Barack Obama a vorbit despre cum este Sasha, pentru InStyle. "Sasha este, așa cum o descrie Malia, complet încrezătoare în propria sa abordare asupra lumii și nu este intimidată - și niciodată nu a fost - de titulatura, funcția cuiva", a spus fostul președinte american. "Dacă crede că ceva este în neregulă sau în regulă, o va spune. Când avea 4, 5, 6 ani, odată ce lua o decizie, nu se mai abătea de la ea. Scriu despre asta și în carte, vizitam Rusia și încercam să o facem pe Sasha să guste caviar. Ea spunea: 'Mnn-nnh, nu. Mă scuzați. Nu îmi place cum arată. Nu voi mânca, chiar dacă va trebui să renunț la desert'", a spus Barack Obama.

Ultimele știri