Căutare Live

Cum s-a transformat Michelle Obama la 4 ani de când nu mai e Prima Doamnă a Americii. Imagini recente cu soția lui Barack

Michelle Obama a împlinit, pe 17 ianuarie, vârsta de 57 de ani, iar mesaje cu urări au copleșit-o.

Michelle Obama a împlinit, în urmă cu o zi, 57 de ani, iar mesaje cu urări au copleșit-o

Profimediaimages.ro

Cu această ocazie, Michelle a publicat o imagine alb-negru, în care apare nemachiată. Alături, ea a scris: ”Mulțumesc tuturor pentru urările minunate pe care mi le-ați trimis de ziua de naștere.

Știu că anul care s-a încheiat a fost dicicil pentru noi toți, pe atât de multe planuri, așa că sper doar să aveți grijă de voi și să găsiți bucurie în cele mai mici momente.”

Imaginea o surprinde pe Michelle Obama îmbrăcată casual, într-un top închis la culoare și fără pic de machiaj pe față. Soția lui Barack Obama are părul despletit și privește nostalgică spre obiectul camerei de filmat.

Citește și: Fostul Președinte al SUA, Barack Obama, surprins la plajă. Cum arată când renunță la ținutele elegante

Fotografia a strâns peste 3 milioane de inimioare pe Instagram, iar urmăritorii lui Michelle s-au întrecut în comentarii simpatice.

Mulți au observat și că respectiva captură arată o nouă Michelle, diferită de cea cu care fosta Prima Doamnă a Americii a obișnuit publicul în perioada când era la Casa Albă.

Ce i-a scris Barack Obama soției Michelle de ziua ei

Printre urările de ”La mulți ani” primite s-a aflat și cea a iubitului soț, Barack, care a postat o fotografie cu tânăra Michelle. Imaginea, realizată în urmă cu mulți ani, avea alături un text în care fostul președinte al Statelor Unite ale Americii își arăta prețuirea pentru mama copiilor săi.

Citește și: Filmul românesc pe care fostul președinte Barack Obama îl recomandă. Ce pelicula e în topul lui din 2020

”La mulți ani, dragostei mele, partenerului meu și celei mai bune prietene. Fiecare moment alături de tine este o binecuvântarea. Te iubesc, Miche”, a notat el.

Barack și Michelle au o relație specială, fiind unul dintre cele mai iubite cupluri. Ei își surprind întotdeauna prietenii virtuali cu declarații emoționante, indiferent de ocazii.

Cuplul și-a unit destinele în octombrie 1992 și au doi copii împreună: Malia și Sasha.

Citește și: De ce nu a vrut Barack Obama să se însoare. Cum l-a convins Michelle până la urmă să facă marele pas

Pamela Anderson a dezvăluit de la ce i se trag "abilitățile fantastice din dormitor". Explicația starletei est... Topul vedetelor care au plătit o avere pe operații estetice. Cine se află în fruntea clasamentului...
Parteneri
Efectele consumului de hamsii. Ce spun cele mai recente studii ale nutriționiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x