Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00iUmor

Mick Jagger are, la 76 de ani, un copil de 3 ani. Ce nu știai despre cuceritorul de la Rolling Stones

Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, a devenit celebru pentru vocea sa rock impresionantă, dar și prin stilul său aparte. Iată câteva lucruri neștiute despre Mick Jagger.

Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, a devenit celebru pentru vocea sa rock impresionantă, dar și prin stilul său aparte. Iată câteva lucruri neștiute despre Mick Jagger.

Mick Jagger, faimosul cântăreț care a făcut furori în trupa The Rolling Stones, este un artist desăvârșit. Anul acesta s-au împlinit 57 de ani de la înființarea trupei The Rolling Stones, rockerii cu un succes extraordinar, care au marcat lumea muzicii intrând în istorie și au făcut să tresalte inimile a milioane de ascultători. Astăzi, cuceritorul Mick Jagger împlinește 76 de ani.

Mick Jagger și The Rolling Stones

The Rolling Stones este o trupă englezească de muzică rock care a devenit populară la începutul anilor 1960 . Trupa a fost formată la Londra în 1962 de Brian Jones, Mick Jagger și Keith Richards. The Rolling Stones a lansat 55 de albume și compilații și au avut 37 de piese în top-10 singles . În 1989 trupa a intrat în Rock and Roll Hall of Fame iar în 2004, revista Rolling Stone i-a clasat pe locul 4 în 100 Greatest Artists of All Time. Au vândut peste 200 de milioane de albume în întreaga lume.

In octombrie 1960 Mick Jagger și Keith Richards, foști colegi de școală, s-au întâlnit pe peronul gării din orașul lor natal, Dartford. Împreună cu Dick Taylor au format grupul Little Boy Blue & The Blues Boys. Doi ani mai târziu, în iunie 1962, au înființat trupa The Rolling Stones (după piesa "Rollina"½ Stones Blues", interpretată de Muddy Waters). La 12 iulie 1962 are loc primul concert la Marquee club din Londra. Grupul era format din Mick Jagger(voce), Keith Richards (chitară solo), Ian Stewart(pian), Brian Jones (chitară ritmică), Dick Taylor(bass) și Tony Chapman (tobe). În 1963, casa de discuri Decca și directorul ei artistic Dick Row, celebru pentru refuzul de a-i înregistra pe Beatles, a înregistrat primul lor single.

Cu pauze în anii 1970 și 1980, care au variat ca lungime și „intensitate,” în care Mick Jagger și Keith Richards au încercat a-și lansa (fără prea mare succes) cariere personale, de cântăreți solo, The Rolling Stones au fost prezenți permanent în peisajul muzical al muzicii, din 1962 până în prezent.

Mick Jagger are, la 76 de ani, un copil de 3 ani. Ce nu știai despre cuceritorul de la Rolling Stones

Mick Jagger și viața de familie

Mick Jagger a fost căsătorit o singură dată cu Bianca Jagger, timp de 8 ani, până în '79, căci cu Jerry Hall mărturisea că nu a fost legat niciodată în mod legal.

Mick Jagger are 8 copii cu 5 femei diferite, iar mezinul familiei a venit pe lume la sfârşitul anului trecut, fiind rodul iubirii dintre starul rock şi balerina Melanie Hamrick.

Cu toate că are nepoţi mai mari ca ultimul său fiu, Mick este un nonconformist şi aşa a fost toată viaţa. Prima fiică a rockerului se numeşte Karis Jagger şi are 46 de ani. Mick a fost căsătorit cu Bianca Jagger din 1971 şi până în 1979, iar din căsătoria aceasta a rezultat al doilea copil al său şi primul oficial, o fată pe nume Jade Jagger, acum în vârstă de 45 de ani.

Apoi a urmat relaţia cu femeia care i-a dăruit 4 copii, supermodelul Jerry Hall, despre care rockerul a spus că nu a fost soţia sa în mod legal, căci nu au fost niciodată căsătoriţi.

Ea este mama a două fete superbe şi a doi băieţi care le calcă pe urme celebrilor lor părinţi. Elizabeth Jagger este cea mai mare fiică a celor doi, are 33 de ani şi este un model.

Deocamdată starul este constant în relaţia cu mama celui mai mic copil al său, balerina Melanie Hamrick, cu care se iubeşte din anul 2014 şi care, la sfârşitul anului trecut, i-au dăruti un băiat pe nume Deveraux Octavian Basil Jagger, al optulea urmaş al rockerului. Iată câteva lucruri pe care nu le știai despre Mick Jagger de la The Rolling Stones.

Lucruri neștiute despre Mick Jagger

1.La vârsta de 76 de ani, Mick Jagger are un copil de 3 ani.

2. În iunie 1966, când în jurul Rolling Stones fierbeau pregătirile pentru turneul ce urma să înceapă, trupa a fost refuzată la cazare de 14 hoteluri din New York. Și nu doar pentru că li se dusese vestea că distrug camere de hotel, ci și pentru că era greu de ținut fanii la distanță.

3. Înainte să aiba o relație cu Mick Jagger, Jean Shrimpton a avut, mai întâi, o aventură cu Keith Richards și apoi cu Brian Jones. Abia după aceea a urmat Mick Jagger.

4. Mick Jagger nu dă înapoi când e vorba de schimbat scutece. De fapt, chiar se pricepe. "Mereu am schimbat scutece, atât pentru copiii altora, cât și pentru ai mei. Am schimbat scutecele copiilor lui Ronnie Woods. Când trebuie, faci și lucruri d-astea. Cu toate astea, nu voi deveni un soț cu normă întreagă, cum a facut John Lennon la un moment dat. Dar am experiență și chiar îmi place!".

5. În 1985, Mick Jagger și-a lansat primul său album solo - "She's The Boss", unde a apărut îmbrăcat în rochie. Rockerul a cheltuit 30.000 de lire numai pe costum. Mai târziu, Jagger spunea că "este cea mai sexy fustă".

6. Despre vocalistul Rolling Stones, Mick Jagger, se spune că are un manuscris al memoriilor sale, dar că nu doreşte să-l publice. Scriitorul şi editorul britanic John Blake afirmă că Jagger ţine acest manuscris într-un loc bine ascuns. Acesta susţine că a fost scris la sfârşitul anilor 70, când vocalistului s-a oferit 1 million £, dar acesta s-a răzgândit să-l publice şi a înapoiat banii.

7.La vârsta de 75 de ani, Mick Jagger a fost supus unei intervenţii chirurgicale la inimă. Jagger a suferit, la un spital din New York, o intervenţie minim invazivă la inimă, pentru înlocuirea unei valve. Procedura a permis ca Jagger să evite operaţia complexă, medicii reparând valva cu ajutorul unui cateter. Solistul The Rolling Stones a trecut cu bine peste operaţie şi s-a recuperat cu succes, după cum spun apropiaţi ai starului.

8. Lungmetrajul "The Burnt Orange Heresy", în regia lui Giuseppe Capotondi, cu Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, şi veteranul Donald Sutherland, va închide ediţia de anul acesta a Festivalului de Film de la Veneţia. Filmul, descris drept thriller erotic neo-noir, are la bază romanul omonim scris de Charles Willeford, iar acţiunea are loc în Italia zilelor noastre şi se concentrează pe o înşelătorie din lumea artei care se sfârşeşte prost.

9.Mick Jagger are nepoți mai în vârstă decât cel mai mic copil al său care are acum 3 ani.

10. Mick Jagger are 8 copii cu 5 femei diferite și doar cu una dintre ele a fost căsătorit.

Citește și:

The Rolling Stones: 57 de ani de la primul concert susținut de trupă

Mick Jagger, din nou pe scenă! Artistul a susținut primul concert după operaţia la inimă suferită în aprilie

Intervenţie medicală de succes în cazul lui Mick Jagger. Solistul The Rolling Stones „se recuperează bine”

Sursă foto: hepta.ro
Recomandari