Mick Jagger, în vârstă de 77 ani, se iubește cu o femeie de 34 de ani. Cum arată iubita celebrului cântăreț

Mick Jagger, artistul din trupa The Rolling Stones, i-a surprins pe fanii săi cu o apariție rară, alături de femeia pe care o iubește și fiul lor.

Melanie se declară cea mai fericită în poza în care Mick o înbrățișează pe ea și pe fiul lor în vârstă de 4 ani, Deveraux.

Profimedia

Mick Jagger, celebrul membru al trupei The Rolling Stones, are o iubită cu 43 de ani mai tânără decât el și se mândrește cu ea. De curând, artistul a sărbătorit ziua ei de naștere.

În urmă cu puțin timp, Melanie Hamrick, iubita în vârstă de 34 de ani a lui Mick Jagger, și-a sărbătorit ziua de naștere și a postat o fotografie adorabilă pe contul său de Instagram.

Melanie se declară cea mai fericită în poza în care Mick o înbrățișează pe ea și pe fiul lor în vârstă de 4 ani, Deveraux.

Mick Jagger se iubește cu o femeie cu 43 de ani mai tânără decât el

Deși de regulă este extrem de atent la detaliile ce țin de viața lui privată, ținându-și familia departe de ochii curioșilor, de această data Mick Jagger s-a fotografiat cu iubita lui și fiul lor.

Citește și: Actriţa Lucy Boynton va fi Marianne Faithfull într-un film despre viaţa cântăreţei, apropiată a grupului The Rolling Stones

Poza de familie a strâns sute de mii de like-uri, iar fanii au felicitat-o în comentarii pe Melanie, făcându-I urări de ziua ei.

“Azi simt toată dragostea lor”, a scris Melanie la descrierea fotografiei care a făcut-o să se simtă cea mai fericită.

Pe lângă toate comentariile primite de la fani, chiar și fosta iubită a lui Mick Jagger, Luciana Gimenez, care are un fiu de 22 de ani cu artistul, a ținut să îi ureze Melaniei la mulți ani de ziua ei.

Câți copii are Mick Jagger

Mick Jagger are 8 copii, cu vârste cuprinse între 4 și 50 de ani, cu 5 femei diferite. Karis este cea mai în vârstă fiica a lui, din relația sa cu actrița Marsha Hunt. Starul rock a fost căsătorit o singură dată cu Bianca Jagger în anii ’70. Împreună cei doi au o fiică pe nume Jade, în vârstă de 49 de ani.

După despărțirea de Bianca, Mick Jagger a început o relație cu modelul Jerry Hall, cu care are 4 copii, pe Lizzie, în vârstă de 37 ani, James, în vârstă de 35 ani, Georgia, în vârstă de 29 ani și Gabriel, în vârstă de 23 ani.

Citește și: Mick Jagger are, la 76 de ani, un copil de 3 ani. Ce nu știai despre cuceritorul de la Rolling Stones

Până în prezent, Mick Jagger nu a vorbit deschis despre relația lui cu noua iubită, Melanie Hamrick, dar au apărut adesea în presă, la puținele lor aparații împreună. Melanie este coregraf și balerină la Teatrul de Balet American.

Se pare că Mick și Melanie au început relația în 2014, iar anul trecut, potrivit publicației People, cântărețul a cumpărat pentru ea o casă în valoare de aproape 2 milioane de dolari în Florida.

Ultimele știri