Căutare Live

Mihaela Borcea, vacanță de vis alături de iubit. Cum s-au pozat cei doi pe plajele exotice

Mihaela Borcea a mers în vacanță la plajă alături de iubitul ei, de unde s-a pozat în cel mai romantic mod.

Mihaela Borcea, într-o vacanță de vis cu partenerul de viață, Sorin Rap

Instagram

Mihaela Borcea se bucură de o vacanță de vis la plajă, alături de iubitul ei. Cei doi s-au fotografiat în cea mai romantică ipostază.

Mihaela Borcea, imagini emoționante din vacanța în care a mers cu iubitul. Cât de apropiați s-au fotografiat

Mihaela Borcea și Sorin Rap, iubitul acesteia, au mers într-o vacanță exotică la plajă, în Zanzibar, alături de prietenii apropiați, însă au avut grijă să se fotografieze în cele mai romantice ipostaze.

Fosta soție a lui Cristi Borcea se bucură acum de razele calde ale soarelui pe una dintre cele mai frumoase plaje, dar are grijă să impărtășească câteva capturi ale peisajelor și cu prietenii apropiați de pe rețelele de socializare.

După despărțirea de Cristi Borcea, Mihaela și-a refăcut viața cu partenerul de viață al ei, Sorin Rap, care le-a fost șofer personal în timpul căsniciei.

Citește și: Mihaela Borcea, declarație curajoasă pentru noul ei partener. Cum arată bărbatul care l-a înlocuit pe Cristi Borcea

Deși Mihaela și Cristi Borcea au divorțat în anul 2011, au decis să rămână în relații bune, mai ales că au împreună copii.

Iată că vremea caldă și plajele superbe din Zanzibar i-au ademenit pe iubiții Mihaela și Sorin, care profită la maxim de peisajele care îți taie respirația. Aceștia au avut girjă să nu lase timpul să treacă fără să împărtășescă cu prietenii virutali fotografii din vacanța de vis.

În multe dintre imagini, Mihaela Borcea șii Sorin Rap sunt foarte apropiați, în mare, semn că relația dintre ei este înfloritoare. Par mai îndrăgostiți ca niciodată, iar acest lucru se poate observa cu ușurință.

Citește și: Cum arată Antonia Melissa, fiica cea mare a lui Cristi și a Mihaelei Borcea. Cu care dintre părinți seamănă

Citește și
colaj de imagini cu icoane cu sfantul andrei si un scris pe mijloc
Sfântul Andrei 2021: 30 noiembrie. Tradiții, obiceiuri și superstiții pentru sărbătoarea de azi
Sfântul Andrei 2021: 30 noiembrie. Tradiții, obiceiuri și superstiții pentru sărbătoarea de azi
elwira, mihai petre, cuza si emi la finala asia express sezon 4
Ce a scris Cuza pe internet după ce el și Emi nu au reușit să câștige Finala Asia Express sezon 4
Ce a scris Cuza pe internet după ce el și Emi nu au reușit să câștige Finala Asia Express sezon 4
felicitare cu flori roz pe margini pe care scrie mesaje de sfantul andrei 2021
Felicitări de Sfântul Andrei 2021 cu mesaje ”La mulți ani” de trimis prin SMS, WhatsApp sau Facebook pe 30 noiembrie
Felicitări de Sfântul Andrei 2021 cu mesaje ”La mulți ani” de trimis prin SMS, WhatsApp sau Facebook pe 30 noiembrie
Mai multe articole

Mihai Angelo, fiul lui Cristi Borcea, a absolvit liceul

Mihai Angelo, fiul lui Cristi Borcea, a terminat liceul și a avut parte de un eveniment la care au participat ambii părinți ai săi. Iată că familia este foarte importantă pentru Cristi și a făcut tot posibilul să ia parte la aceste momente frumoase ale fiului său.

Deși au divorțat de ceva timp, Cristi și Mihaela au știut cum să rămână în relații bune pentru a-și crește împreună copiii pe care-i iau din timpul căsniciei.

„Puiul meu drag, Mihai Angelo, Coco - cum te-am alintat de când ai venit pe lume, acum cu ocazia absolvirii te felicităm din toată inima, dragul meu trebuie să îți alegi cu grijă idealurile și să țintești cât mai sus. Tot acum când toate porțile ți se deschid, îți doresc să simți că cel mai îndrăzneț vis poate deveni realitate, nu uita că vei ieși întotdeauna invingător, deci luptă cu toate forțele pentru a-ți atinge scopurile!! Mulțumesc școlii, cadrelor didactice pentru implicarea și profesionalismul de care au dat dovadă atâția ani!! Noi, familia ta, vom fi mereu alături de tine, te vom sprijini și te vom susține oricând și oriunde necondiționat!! Zbori cât mai departe puiul nostru!! Te iubim mult!!”, a scris Mihaela Borcea pe rețelele de socializare.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Cât de mult a crescut fiica lui Paul Ipate și a lui Jojo. Imaginile cu Zora care au înduioșat inima fanilor: "Ce fe...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri