Mihai Budeanu de la 3 Sud Est și-a pierdut mama. Mesajul artistului, după moartea femeii care i-a dat viață

Mihai Budeanu, component al trupei 3 Sud Est este în doliu, după moartea mamei sale. Artistul a postat un mesaj pe rețelele sociale, prin car eși-a manifestat regretful și suferința.

Mihai Budeanu a transmis un mesaj emoționant, după moartea mamei lui

Instagram

Membrul trupei 3 Sud Est a postat pe contul său de Instagram un colaj cu fotografii aparținând mamei sale, care a trecut în neființă.

„Mama mea cu suflet bun a plecat la cer! Nu te voi uita niciodată!”, a scris artistul pe contul său de Instagram.

De asemenea, Mihai Budeanu a distribuit pe facebook o imagine cu el, din copilărie, alături de mama lui

Mihai Budeanu de la 3 SUD EST a fost bolnav de Covid-19

Vestea morții mamei sale a venit după ce Mihai Budeanu a trecut prin clipe dificile în viață, din cauza infecției cu SARS-CoV-2. Artistul a fost diagnosticat cu Covid-19 și a fost internat la secția de Terapie Intensivă.

Citește și: Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, internat la ATI, cu Covid-19: „Starea lui de sănătate nu este foarte bună”

Din fericire, după trei săptămâni d eluptă cu boala, cântărețul s-a însănătoșit.

„Starea mea de sănătate este tot mai bună de la o zi la alta. După aproape 3 săptâmâni și ceva foarte grele, cu mult stres și emoții la Terapie Intensivă, pot sa zic că am învins. A venit timpul să mulțumesc și eu personal medicilor care mi-au salvat viața.Am avut alături nu doar doctori, ci și îngeri păzitori: Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecționist în Las Vegas, care mi-a furnizat protocolul de tratament folosit în spitalul din Vegas. Mulțumesc foarte mult prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Bărbulescu care a fost foarte implicat ți atent în tratarea mea și personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia. Mulțumesc, de asemenea, medicilor și cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, în special Dr. Ionut Vasilescu pentru aportul foarte important în salvarea vieții mele. Mai vreau să mulțumesc, bineînteles vouă, fanilor și prietenilor 3 Sud Est care m-ați asaltat cu mesajele voastre de suflet si v-ati rugat pentru binele meu. La final, dar nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc familiei mele, care a fost cea mai încercată. Acest mesaj aș fi vrut sa fie unul în care să anunț o lansare de piesă sau poate ceva mai optimist, cum v-am obișnuit de fiecare dată, dar viața e asa de încurcată uneori și nu stim ce ne așteaptă. Aveți grijă de voi și puneți sănătatea pe primul loc!!!, a transmis Mihai Budeanu, după externare.

Mihai Budeanu este unul dintre membrii cunoscutei trupe „3 Sud Est”

Citește și: Viorel de la 3SE la un pas de a fi otravit. Un camion rasturnat imprastia gaz toxic

Trupa „3 Sud Est” este compusă din Laurențiu Duță, născut la Năvodari, Viorel Șipoș, născut în Constanța și Mihai Budeanu, tot în Constanța, toți trei având 44 de ani.

Citește și: Laurențiu Duță, primul interviu după ce era să moară din cauza unei bucăți de furculițe din plastic, pe care a înghițit-o

Trupa a fost formată în 1997, iar în 2008 s-a destrămat. Mai târziu, în 2014, cei trei au început din nou să formeze trupa care a avut un success teribil la începutul anilor 2000, lansând single-ul „Emoții”.

Ultimele știri