Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, internat la ATI, cu Covid-19: „Starea lui de sănătate nu este foarte bună”

Mihai Budeanu de la trupa „3 Sud Est” a fost infectat cu noul coronavirus și internat de urgență la secția de Terapie Intensivă a spitalului din Medgidia, pentru a primi tratament cu plasmă.

Mihai Budeanu, la ATI, cu coronavirus

Cântărețul în vârstă de 44 de ani a fost internat joi la Spitalul Municipal Mangalia și ulterior a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia, pentru a primi tratament cu plasmă.

Starea artistului nu este una foarte bună, acesta aflându-se în prezent la secția de Terapie Intensivă.

Mihai Budeanu necesită tratament cu plasmă

„Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic de la Mangalia.

Mihai nu a necesitat intubare, au declarat surse medicale pentru Observator. Potrivit acestora, „greutatea îi îngreunează respirația” lui Mihai Budeanu.

Trupa „3 Sud Est” este compusă din Laurențiu Duță, născut la Năvodari, Viorel Șipoș, născut în Constanța și Mihai Budeanu, tot în Constanța, toți trei având 44 de ani.

Trupa a fost formată în 1997, iar în 2008 s-a destrămat. Mai târziu, în 2014, cei trei au început din nou să formeze trupa care a avut un success teribil la începutul anilor 2000, lansând single-ul „Emoții”.

Recomandari