Mihai Constantinescu a fost deconectat de la aparate! Adrian Daminescu, declarații de ultimă oră: ”Mai mișcă câte un deget!”

 

Apar noi informații despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu, care se află internat în spital de aproape o lună de zile. Mai exact, conform artistului Adrian Daminescu, acesta a fost deconectat de la aparate. 

Mihai Constantinescu a ajuns la spital în urmă cu aproape o lună de zile, în urma unui stop cardiorespirator. Acesta se află în comă indusă la spital, dar de cinci zile reușește să respire singur, fiind deconectat de la aparate. 

Citește și: Detalii de ultimă oră despre Mihai Constantinescu! Adevărul, dezvăluit! „Lucrurile nu se pot repara. Singurul mod în care poate fi ajutat...”

Informația a fost făcută publică chiar de prietenul său bun, artistul Adrian Daminescu. 

”De cinci zile este stabil. E scos de la aparate şi respiră singur, mai mişcă câte un deget. Sper să aiba aceeaşi eevoluţie care a avut-o Gabi Cotabiţă”, a declarat Daminescu. 

Citește și: Mihai Constantinescu a intrat în comă, după ce a suferit încă un stop cardio-respirator. Artistul se află în stare critică

Cântărețul Mihai Constantinescu are la activ două operaţii pe cord: în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat. Artistul a avut probleme cardiace și înainte de Paște, fiind internat la Spitalul Universitar București. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI