Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Mihai Trăistariu s-a "transformat" în femeie, iar fanii l-au taxat imediat: "Oglinda din spate"

Mihai Trăistariu a făcut din nou ravagii pe internet. De această dată cântărețul s-a transformat în femeie și a vrut să își păcălească urmăritorii, însă un mic detaliu l-a dat de gol.

Mihai Trăistariu

Recent, Mihai Trăistariu a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare transformat în femeie. Artistul a intenționat să își păcălească urmăritorii și a adăugat descrierea: „Fiică-mea. Chiar seamănă cu mine.”

Însă internauții au fost și de această dată vigilenți și nu s-au lăsat duși de nas. Aceștia au observat un mic detaliu care l-a dat de gol pe artist. Se pare că Mihai nu a fost prea inspirat atunci când a făcut fotografia. Acesta a omis că în spatele lui se află o oglindă, în care se vede tot adevărul.

Toți știm cum arată Bianca Drăgușanu, dar câți știu cum arată sora ei? Cu ce se ocupă Oana și de ce nu apare la TV | Foto

Mihai Trăistariu s-a "transformat" în femeie, iar fanii l-au taxat imediat: "Oglinda din spate"

Pentru a se transforma în femeie, Mihai Trăistariu a folosit o aplicație care i-a scos în evidență partea feminină. Fanii au reacționat imediat și l-au taxat pe cântăreț.

„Oglinda din spate!!”, „Mihai mai bine erai o fată, arăți foarte bine”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți

Mihai Trăistariu, afectat de pandemie

Mihai Trăistraiu a resimțit din plin criza provocată de pandemie. Rămas fără concerte și cu rate la bancă, acesta a trebuit să se reprofileze. Artistul a povestit că a resimțit perioada pandemiei de parcă ar fi fost călcat de un buldozer. Mihai Trăistariu avea o rată de 20.000 de lei pe lună și nu știa cum să facă față situației.

Recomandari