Minodora este de nerecunoscut. Imaginea cu artista care i-a ingrijorat pe fani: "Ești exagerat de slabă.."

Minodora a trecut printr-o transformare spectaculoasă, lucru evident din postările de pe rețelele sociale, însă un detaliu i-a îngrijorat pe fani.

Minodora a trecut printr-o transformare spectaculoasă

Instagram

Minodora, celebra cântăreață de muzică de petrecere, este într-o formă de zile mari și se mândrește cu un trup de invidiat. Vedeta a slăbit considerabil și este foarte bucuroasă că a reușit să scape de kilogramele în plus, însă fanii au fost extrem de îngrijorați când au văzut-o.

Ce i-a îngrijorat pe fanii Minodorei

Artista s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate, lucru care a făcut-o să apeleze la o dietă drastică care a ajutat-o să slăbească într-un timp record. Rezultatele au fost unele pe gustul Minodorei și nu ezită să își surprindă cei 34 de urmăritori de pe Instagram cu cele mai provocatoare ipostaze din shooting-urile foto.

Deși este extrem de încântată de modul în care arată, se pare că fanii au fost foarte îngrijorați atunci când au observat unul dintre videoclipurile artistei.

Citește și: Minodora, surpriză emoționantă pentru fani. Artista cântă o melodie de Crăciun împreună cu băiețelul său

"Ești exagerat de slabă, nu cred că ai slăbit tu pentru că ai vrut, este cumva vorba despre o problemă de sănătate?" sau "Oprește-te, nu mai slabi, ajunge!", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care au sfătuit-o pe Minodora să nu mai slăbească.

Bluza roșie și pantalonii din piele îi scot în evidență silueta de invidiat, dar și bustul generos. Minodora arată extrem de bine și nu ezită să își afișeze formele provocatoare pe rețelele sociale.

Nici reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali nu s-au lăsat așteptate. Aceștia auținut neapărat să îi mărturisească că este o femeie superb și că transformarea sa este una spectaculoasă.

Citește și: Minodora a slăbit 40 de kilograme. Află dieta minune care i-a schimbat viața

"Wow, sunteți superbă!" sau "Arătați foarte bine!", i-au mai scris internauții ce și-au dorit să îi transmită complimente și laude.

Minodora, la un pas de a-și pierde viața din cauza greutății sale

Minodora a venit în platoul Acces Direct și a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a întâmpinat din cauza greutății sale.

Atunci când s-a hotărât să slăbească, Minodora a pornit de la 100 kg și a slăbit, acum având 62 kg. Artista a apelat și la o intervenție chirurgicală, și-a micșorat stomacul în anul 2017, lucru care a ajutat-o extrem de mult.

Artista s-a confruntat cu momentele dificile din cauza problemelor la nivel de colon, iar intervenție nu doar că a ajutat-o să scape de problemele pe care le avea, dar a salvat-o de la diabet, în special pentru că mai mulți membrii din familia ei suferă de această afecțiune.

De asemenea, Minodora a fost extrernată foarte rapid și a regretat faptul că nu a avut curajul să apeleze la această operație mai devreme. Până să apeleze la intervenția chirurgicală, cântăreața a slăbit printr-un regim alimentar sănătos și sport, reușind să slăbească 23 de kilograme prin această metodă.

Mai mult decât atât, Minodora a dezvăluit și faptul că soțul ei este foarte încântat de modul în care arată acum artista și o îndeamnă să facă sport mai des pentru a se tonifia.

Ultimele știri