Antena Căutare

Minodora a slăbit 40 de kilograme. Află dieta minune care i-a schimbat viața

Minodora Muntean, cunoscută prin titulaturile de scenă Minodora și Minodora la Maxxim, a dezvăluit cum a slăbit 40 de kilograme în aproximativ doi ani de zile. Operația de micșorare a stomacului nu a dat roade, dar a găsit o altă soluție

Cum a slăbit Minodora 40 de kg
Cum a slăbit Minodora 40 de kg în aproximativ doi ani de zile | Facebook/ Minodora

Are o familie împlinită și trăiește exact așa cum și-a dorit dintotdeauna! Deși pandemia i-a schimbat puțin cursul vieții, Minodora nu s-a lăsat afectată de schimbările bruște care au venit odată cu instalarea coronavirusului în întreaga lume. Merge pe premisa că "pe Dumnezeu nu îl poate învinge nimeni, niciodată", fapt care îi dă o doză de încredere că lucruile sunt rânduite, undeva de sus.

Cum a slăbit Minodora 40 de kg în aproximativ doi ani

Deși nu a mai fost în atenția presei de ceva vreme, Minodora nu s-a simțit dată la o parte, ci mai degrabă avantajată și asta pentru că a reușit să câștige timp pentru a apărea transformată total în fața camerelor, așa cum și-a dorit mereu: a slăbit 40 de kg: "Toate doamnele și domnișoarele mă întreabă cum am slăbit".

"Vreau să le povestesc fetelor că eu mănânc absolut orice, inclusiv slănină afumată cu ceapă și cu pâine, pentru că îmi place, eu sunt bănățeancă. Mănănc absolut orice, inclusiv dulce, dar cantitățile mele sunt foarte mici, foarte, foarte mici, atât cât să îmi fac pofta și totodată din Italia, nu din România, folosesc niște picături care mi-au tăiat pofta de mâncare și de dulciuri. Cred că acest lucru m-a ajutat foarte tare", spune Minodora.

Minodora respectă orele fixe pentru fiecare masă

"Cam da! Trei mese pe zi, fără nicio gustare. În loc de gustări poate un iaurt de fructe sau lichide. Ultima oră de masă, în weekend, este mai târzie, dar la ora 20 sunt mâncată deja. Totdeauna mănânc la micul dejun ceva, dar repet, cantitățile de mâncare sunt mici. Când spun sunt mici, sunt mici! Maximum cinci guri", mai adaugă Minodora.

"Făcând acest lucru de un an și jumătate, de pe 14 februarie, chiar este un an și nouă luni, apropae doi ani, somacul se obișnuiește", mai spune artista.

A făcut operație de micșorare a stomacului

"În 2017 am făcut operația, adică acum trei ani de zile am făcut operația de stomac. Am slăbit cu operația 15 kg și după un an și jumătate m-am îngrășat opt/nouă kg. În momentul în care am văzut că încep să mă reîngraș și să nu am niciun rezultat cu stomacul operat, tăiat, am hotărât să diminuez total cantitățile de mâncare și m-au ajutat aceste picături care mi-au tăiat pofta", povestește Minodora.

Dieta, sportul și masajul - cheia unei siluete de invidiat

"Fac și sport și masaj pentru că nu e nicio frumusețe să slăbești și să rămână surplus de piele, însă este foarte greu pentru că eu am dat foarte multe kg jos, de la 100 de kg sunt la 62 acum, merg spre 60 de kg. Operația de tăiere de stomac nu este o operație ușoară, să știți! Este o frustrare în permanență pentru că nu mai poți mânca, mănânci foarte puțin. Dacă mănânci încontinuu așa cum am mâncat eu, din nou ți se mărește (n.r stomacul) și din nou te îngrași.

Trebuie știut foarte clar, că și cu această tăiere de stomac, dacă nu ai reguli și nu păstrezi niște limite, te reîngrași automat, este ca un balon de elastic. Dacă știi că nu ești conștiincios și nu respecți anumite lucruri, nu te opera de stomac!", mai spune Minodora.

Citește și: Minodora, povestea siluetei. A slăbit uimitor, iar când a renunțat la dietă a ajuns din nou la aproape 100 de kilograme. Așa arată acum - Galerie foto

Fiica Aishwaryei Rai a împlinit 9 ani. Cum arată acum fetița celei mai frumoase femei din lume... Cum arată în realitate actrița care o joacă pe Prințesa Diana in The Crown. Emma Corrin, lipsită de inhibiții | FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x