Antena Căutare

Mioara Roman a fost infectată cu noul coronavirus. Motivul neașteptat pentru care Oana nu i-a zis mamei sale acest lucru

Mioara Roman a fost infectată cu noul coronavirus, dar fiica ei, Oana, nu a vrut să-i spună despre acest lucru. Iată care a fost motivul pentru care a ținut să îi ascundă.

Mioara Roman a fost infectată cu noul coronavirus. Motivul neașteptat pentru care Oana nu i-a zis mamei sale acest lucru
Mioara Roman a fost infectată cu noul coronavirus. Motivul neașteptat pentru care Oana nu i-a zis mamei sale acest lucru | Instagram

Mioara Roman a trecut prin momente dificile în urmă cu ceva timp. Aceasta s-a infectar cu Covid-19, iar fiica ei, Oana, nu a vrut să-i spună faptul că a contractat și e virusul.

Mioara Roman a fost infectată cu noul coronavirus. Iată ce a spus vedeta despre acest aspect

Mioara Roman a fost infectată cu Sars-Cov-2, dar Oana, fiica ei, nu a vrut să-i spună acest lucru pentru a nu o panica și a nu se sperie de faptul că ar putea dezvolta complicații problemelor de sănătate pentru care ea deja era internată în spital.

Citește și: Mioara Roman a ajuns de urgență la spital. Cum se simte și ce declarații a făcut fiica ei, Oana: „Mă cuprinde o mare disperare”

Oana Roman a ținut ascuns de mama ei faptul că ea era infectată cu noul coronavirus, în spital, pentru a nu o sperie. Dar s-a bucurat că nu a avut o formă grea și a avut simptome ușoare.

”A avut și ea COVID. Nu am putut să o văd 7 zile. Dar vestea bună e că nu a avut absolut nici un simptom și nici nu i-am spus ca să nu se panicheze. A fost 100% asimptomatică. De abia astăzi i-am spus că a avut. A fost greu pentru că nu am putut să merg la ea”, a spus Oana Roman potrivit click.ro.

Mioara Roman este dependentă, zilnic, de personal medical autorizat. “Acasă nu ar putea primi astfel de îngrijiri, oricât am încerca”

Mama ei suferă de mai multe boli, printre care Parkinson, diabet și reumatism, iar în urmă cu ceva timp a fost dusă la urgență deoarece i se umflaseră picioarele. Inițial, medicii au crezut că este vorba de o problemă cardiacă, însă, ulterior, au decis internarea în spital pentru mai multe investigații.

Fostă profesoară de meserie, Mioara Roman își duce bătrânețile într-o reședință pentru vârstnici, unde se bucură de cele mai bune condiții și îngrijiri medicale. De curând, Oana Roman a postat o fotografie cu mâinile mamei sale, căreia tocmai i se făcuse manichiura, semn că este bine îngrijită de către cei responsabili cu grija ei. Mama Oanei Roman are nevoie, zilnic, de multe procedure și tratamente, ritual pe care fiica ei nu i l-ar fi putut oferi, dacă nu ar fi optat pentru alegerea unui azil de lux.

Citește și: Oana Roman, despre mama sa: “Are nevoie zilnic de îngrijire, de monitorizare. Îmi doresc o minune. Sper să nu ajungeți ca mine"

“Ea are nevoie zilnic și în permanență de îngrijire, de monitorizare, de diverse proceduri și tratamente kinetoterapeutice, masaj, medicamente și altele”, a explicat Roman.

“Timp de 10 zile în fiecare lună face un tratament cu perfuzii. Trebuie să facă kinetoterapie și masaj în fiecare zi pentru că are o pareză la o mână și nu o mai poate folosi deloc”, a precizat Oana Roman.

“Și pentru că nu-și mai poate folosi deloc mâna trebuie să fie ajutată, practic în toate activitățile pe care le face. Acolo este o persoană care zilnic îi face aceste proceduri, gimnastică, masaj, kineto, perfuzii, medicamentație și tot ce îi trebuie”, a conchis ea.

Gina Pistol a topit inima fanilor cu cea mai recentă fotografie cu fiica sa. Cum i-a surprins vedeta pe Josephine și pe ... Camilla Parker Bowles a modificat o bijuterie care a aparținut Prințesei Diana. Cum a transformat un colier superb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x