Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

MIRA, feblețea lui Mihai Bendeac, apariție fierbinte! Cum a apărut tânăra în videoclipul piesei Dragostea din tei

MIRA este artista care a reușit să îi sucească mințile lui Mihai Bendeac, în emisiunea „iUmor” de la Antena 1! Frumoasa cântăreață face senzație cu cea mai nouă piesă a sa, numită „Dragostea din tei”.

Mihai Bendeac, un admirator al cântăreței MIRA

Într-o ediție specială din sezonul 8 al emisiunii „iUmor” de la Antena 1, celebra cântăreață MIRA și-a făcut apariția în platou și a făcut show incendiar, cu un număr îndrăzneț de roast.

MIRA, feblebțea lui Mihai Bendeac, a lansat piesa „Dragostea din tei”

De ironii nu au scăpat nici membrii juriului, dar poate că cel mai intens a trăit acest moment Mihai Bendeac, un mare admirator al frumoasei concurente:

citește și: FOTO | Cine este MIRA, jucăușa artistă care a flirtat pe scena iUmor cu Bendeac! "Mi-au chemat și viitoarea soție să facă roast"

„Numele meu este Mira și sunt aici pentru că Mihai mă urmărește pe Instagram și pe Facebook și pe Youtube”, și-a început atunci tânăra numărul de rost.

„Am urmărit-o cât m-a ținut!”, a răspuns Mihai Bendeac cât se poate de sincer.

Cea care a confirmat că cei doi artiști se admiră unul pe celălalt a fost chiar Delia, care a dezvăluit faptul că Mihai Bendeac dă Like-uri la toate postările MIREI, ba chiar îi ascultă piesele.

Recent, frumoasa cântăreață, care a fost în trecut și model, a lansat o piesă de succes. Melodia se numește „Dragostea din tei” și este un remake al hitului celor de la O-Zone. În doar câteva zile, piesa a adunat mai bine de trei sute de mii de vizualizări!

citește și: Mihai Bendeac are mașină nouă, dar culoarea i-a uluit pe fani! Ce conduce acum juratul iUmor

MIRA, pe numele ei real Maria Mirabela Cismaru în vârstă de 25 de ani (născută pe 12 martie 1995, Rovinari) este o cântăreață română. Tânăra artistă s-a făcut cunoscută încă de la vârsta de 17 ani.

Cântăreața lansează hit după hit și fiecare piesă a sa adună milioane de vizualizări, cea mai apreciată fiind „Străzile din București”.

Recomandari