Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Mihai Bendeac are mașină nouă, dar culoarea i-a uluit pe fani! Ce conduce acum juratul iUmor

Într-un clip video postat recent pe internet am descoperit ce mașină conduce în prezent Mihai Bendeac, juratul emisiunii „iUmor” de la Antena 1! Detaliul ce i-a surprins pe mulți este culoarea aleaasă pentru vehicul.

Ce mașină are Mihai Bendeac, juratul emisiunii „iUmor” de la Antena 1

Știm despre Mihai Bendeac faptul că este un actor extrem de talentat, un om perfecționist și un bărbat destul de pretențios, care nu se mulțumește cu puțin.

MIHAI BENDEAC ȘI-A ARĂTAT NOUA MAȘINĂ

Recent, juratul emisiunii „iUmor” de la Antena 1 a decis să înlocuiască bătrânul Land Rover pe care îl avea cu o mașină ceva mai specială! Un clip video postat pe YouTube a dezvăluit fanilor pentru ce a optat vedeta.

citește și: Mihai Bendeac a filmat cum își „terorizează” mama! Reacția de milioane a acesteia: „Ești neam de securist?!”

Noul tip de mașină ales i-a cam uimit pe fani, căci schimbarea a fost una complet neașteptată: de la Land Rover la Mercedes. Fiindcă este extrem de pretențios, Mihai Bendeac a avut grijă să ducă vehiculul la o repriză de tuning personalizat.

Mașina a avut jantele schimbate, a fost colantată cu o culoare specială ce își schimbă nuanța și i s-au pus folii speciale de protecție.

citește și: Cum arăta Mihai Bendeac în urmă cu aproape douăzeci de ani! Fotografia care a stârnit mii de controverse! | Foto

La final, mașina (inițial de culoare neagră) a lui Mihai Bendeac a strălucit precum un diamant șlefuit de cele mai dibace mâini! Culoarea aleasă a fost un gri mat ce își schimbă nuanța, în funcție de lumină.

„Băi, este super! Este superbă”, a zis uluit Mihai Bendeac, atunci când a văzut rezultatul.

Recomandari