Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Mirela Vaida nu și-a dus copiii la grădiniță. Ce o nemulțumește pe prezentatoarea TV și ce mesaj a transmis vedeta: "Pe noi nu ne-a convins orice autoritate publică"

Mirela Vaida nu și-a dus copiii la grădiniță. Ce o nemulțumește pe prezentatoare și ce mesaj a transmis vedeta.

Mirela Vaida nu și-a dus copiii la grădiniță

Facebook

Mirela Vaida a decis ca cei doi copii ai săi să nu participe în prima zi de grădiniță, deoarece nu are încredere în hotărârile Guvernului în ceea ce privește desfășurarea noului an școlar, în condiții de pandemie.

citește și: Mirela Vaida, expertă în bucătărie. Vedeta le-a închis gura celor care pun la îndoială calitățile sale de gospodină: "Vrednică-s! | Foto

Vedeta a postat un mesaj pe contul său de socializare, legat de acest subiect.

"A început școala!! Baftă și sănătate tuturor!! Cum a fost prima zi? Eu nu am dus copiii azi la grădiniță. Aștept să văd ce se mai întamplă! Despre asta voi vorbi și diseara, la Sinteza Zilei, ora 21, pe Antena 3! Să aveti o săptămâna cu spor!! Puupici!",a scris luni vedeta, pe contul său de Instagram.

„Nu i-am trimis la grădiniță pentru că am tot urmărit ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni și pare că ne-a luat pe nepregătite tot ce s-a întâmplat, nu mai vorbim de lipsa de comunicare, despre mesajele haotice, nu mai vorbim despre dezorganizarea generală și, aseară, eu împreună cu soțul meu am decis să nu ne trimitem copiii la grădiniță pentru că pe noi nu ne-a convins orice autoritate publică că ei (n.r. copiii) vor fi în siguranță”, a afirmat Mirela Vaida

Urmăriți mai multe declarații ale prezentatoarei, accesând clipul video de mai jos, difuzat la Antena 3.

Recomandari