Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Mirela Vaida, pregătiri intense în bucătărie! Ce bunătăți a gătit vedeta, pentru ziua de Rusalii |VIDEO

Toata lumea o urmărește zilnic la televizor. Este extrem de îndrăgita și apreciată si are o carieră de succes, dar nu știți că Mirela Vaida este și o gospodină desăvârșită! Ce a gățit vedete pentru sărbătoarea Rusaliillor!

Mirela Vaida, pregatiri de Rusalii

click.ro

Fumoasa prezentatoare a emisiunii "Acces Direct", carismatica și îndrăgita Mirela Vaida, este o femeie care poate susține ca este cu adevarat împlinită.

Frumoasă este, talentata nu mai zicem, cu o cariera de succes, apreciată de toată lumea și mai ales cu o familie frumoasă și trei copii absolut minunați.

Mirela Vaida, pregătiri intense în bucătărie! Ce bunătăți a gătit vedeta, pentru ziua de Rusalii |VIDEO

O vedeți aproape zilnic la televizor și cu siguranță vă întrebați ce face MIrela în timpul ei liber.

Ei bine, vă spune noi că, Mirela este și o gosopdină desavârșită. Chiar daca sisțuține ca nu știa sa facă sarmale când s-a măritat, se pare ca acum știe chiar foarte bine.

Ce face Mirela Vaida în pauzele de publicitate! O să vă placă ce veți vedea! |FOTO

Frumoasa prezentatoare a stat cât e ziua de lungă în bucatărie și a pregățit delcii culinare pentru sărbătoarea Rusaliilor.

Deși, recunoaște ca și-ar fi dorit sa fie la mare, în Vama Veche, pănă la urmă, Mirela tot în preajma casei si-ă găsit activităti.

Hit marca Stegaru! Vulpița și Viorel, piesă de senzație! Cum sună melodia soților de la Blăgești! „Și vulpoiul schimbă părul, ăsta este adevărul"

Nici când m-am măritat n-am facut atâtea sarmale la rând. Nici când m-am măritat nu știam să fac sarmale. Acum învăt de nevoie. Ia uite ce e aici. Ia uite ce frumos le clădesc. Am șase ore de când stau în această bucătarie. Am zis simplu, o ciorbiță de perișoare, un piure pentru copii, niște pârjoale și aceste sarmale, pentru ca voiam sa fac si o supă de găluște, dar nu mai pot. si eu care voiam sa stau pe șezlong sa ascult muzică. Sper să aveți poftă să vă disttați, ca o sa va spun ce sarmale minunate știu sa fac. Vă pup, spunea vedeta într-un filmuleț postat pe contul său de socializare.

Recomandari