Modelul Bella Bunnie Amor face furori pe plajă într-un costum de baie minuscul, cu formele voluptoase la vedere

Bella Bunnie Amor lasă inhibițiile deoparte și pozează adesea în ipostaze incendiare. Frumoasa blondă cu forme voluptoase este mândră de corpul ei și nu ezită să arate acest lucru.

Modelul Bella Bunnie Amor face furori pe plajă.

profimedia

Modelul a fost deseori comparat cu viitoarea Pamela Anderson, având forme apetisante, care atrag publicul masculin. Bella apare în pictoriale provocatoare, pozând în costume de baie minuscule, mereu cu bustul și posteriorul la vedere.

Este sigură și încrezătoare, cunoscându-și atuurile fizice și cucerind suflarea masculină cu fizicul ei de invidiat.

Blonda sexy a apărut și pe coperta revistei Playboy, publicație destinată adulților. Star al revistelor pentru bărbați, blondina găsește mereu ocazia să stârnească imaginația fanilor, lăsând mereu aproape totul la vedere, spre bucuria admiratorilor.

citește și: Spectacol la piscină oferit de Bella Bunnie Amor, vedetă în revistele pentru adulți

De această data, ea a fost fotografiată într-un costum de baie holografic mov care pare neîncăpător pentru formele ei rubensiene.

Cadrele surprinse cu ea pe plajă îi pun în valoarea fizicul, cu o siluetă pe care multe femei și-ar dori-o.

Cine este Bella Bunnie Amor

Bella Bunnie Amor și-a câștigat porecla ''Bunnie'' (iepuraș) datorită personalității sale excentrice și a imaginației sălbatice, informează bellabunnieamor.com.

Vezi mai multe imagini cu Bella Bunnie Amor în GALERIE FOTO

Diva s-a născut și a crescut în Florida, visând de mică la o carieră de model și actriță, după cum aflăm de pe același site. Pasul cel mare către succesul la care aspira l-a făcut în momentul în care s-a mutat în New York, în 2013. Atunci a luat decizia de a poza pentru prima dată pentru o revistă pentru adulți, spunând că a fost cea mai bună alegere pe care o putea face. A devenit foarte repede model internațional și una dintre cele mai sexy apariții nud. A fost numită în Africa modelul Playboy al deceniului în anul 2019.

A devenit cunoscută și în social media, fiind implicată în numeroase colaborări, care au adus-o mai aproape de statutul de influencer. Dar Bella nu stă toată ziua în fața camerelor. Blondinei îi place să înoate, să facă drumeții, să încerce mâncăruri noi și să își petreacă timpul alături de familie și de prieteni, potrivit site-ului său personal.

Ultimele știri