Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Spectacol la piscină oferit de Bella Bunnie Amor, vedetă în revistele pentru adulți

Bella Bunnie Amor, vedetă în revistele pentru adulți, a oferit un spectacol de zile mari la piscină. Modelul a pozat în costum de baie, în cele mai sexy ipostaze.

Bella Bunnie Amor, vedetă în revistele pentru adulți

Twitter/Bella Bunnie Amor

Bella Bunnie Amor este noua Pamela Anderson. Formele sale voluptuoase stârnesc fantezii imposibile. Star al revistelor pentru bărbați, Bella găsește ocazii peste ocazii să își înnebunească admiratorii.

Recent, cea poreclită ''Iepurașul'' a ofrit cadre de senzație într-o ședință foto la piscină. Bella Bunnie Amor s-a lăsat pozată din toate unghiurile, lasând totul la vedere.

Bella Bunnie Amor, vedetă în revistele pentru adulți, pozând sexy în costum de baie

Obișnuită să apară în ipostaze provocatoare, modelul de origine americană este lipsită de inhibiții. Bella Bunnie Amor este expertă în a-și pune atuurile fizice în valoare și se lasă fotografiată și de la spate.

Bella Bunnie Amor, vedetă în revistele pentru adulți, pozând sexy în costum de baie

Cine este Bella Bunnie Amor

Bella Bunnie Amor s-a născut și a crescut în Florida, visând de mică la o carieră de model și actriță, după cum aflăm de pe bellabunnieamor.com. Pasul cel mare către succesul la care aspira l-a făcut în momentul în care s-a mutat în New York, în 2013. Atunci a luat decizia de a poza pentru prima dată pentru o revistă pentru adulți, spunând că a fost cea mai bună alegere pe care o putea face. A devenit foarte repede model internațional și una dintre cele mai sexy apariții nud. A fost numită în Africa modelul Playboy al deceniului în anul 2019.

A devenit cunoscută și în social media, fiind implicată în numeroase colaborări, care au adus-o mai aproape de statutul de influencer. Dar Bella nu stă toată ziua în fața camerelor. Blondinei îi place să înoate, să facă drumeții, să încerce mâncăruri noi și să își petreacă timpul alături de familie și de prieteni, potrivit site-ului său personal.

Bella Bunnie Amor și-a câștigat porecla ''Bunnie'' (iepuraș) datorită personalității sale excentrice și a imaginației sălbatice, informează același site.

Recomandari