Monica Andrei din trupa Candy, schimbată total dupa ce a părăsit proiectul muzical. Cum mai arată acum

Trupa Candy făcea furori în trecut cu piesele care se aflau pe buzele tuturor. Însă trupa s-a destrămat, iar fiecare membră a pornit pe un drum separat.

Monica Andrei ex-Candy arată total diferit acum

Captură Youtube

Monica Andrei, roșcata trupei Candy, a ales să se retragă pentru o perioadă din lumea muzicală și să aibă girjă de fiul ei. Iată cum mai arată în prezent. Piesele pop ale fetelor erau ascultate în discoteci, în maşini sau pe plajă. Din păcate, succesul le-a şi despărţit.

Monica Andrei, roșcata din trupa Candy, schimbată total după ce a renunțat multă vreme la muzică

Monica Andrei a debutat în anul 1992 la Festivalul pentru copii „Șotron”, după care a colaborat cu TVR1 și TVR Iași, la două emisiuni.

Artista a absolvit Școala Populară de Artă (secțiile orgă electronică și canto), a cântat cu Giulia Anghelescu și Andreea Antonescu în trupa „Flash”, potrivit wikipedia.

Monica Andrei, membra trupei Candy, a renunțat la muzică pentru o perioadă, încă de când s-a hotărât să părăsească formația. Iată că acum aceasta a lăsat în urmă viața de vedetă și tot timpul și l-a dedicat creșterii fiului ei.

Citește și: Îţi mai aduci aminte de "bombonicile" de Candy?

Indiferent că trupa Candy și-a schimbat componența de mai multe ori, cu toții ni le amintim pe Giulia Anghelescu, Claudia Pavel și Monica Andrei. Deși fetele au funcționat foarte bine împreună, au hotărât să meargă pe drumuri separate, iar Monica Andrei a înlocuit-o pe Claudia Pavel din formula trupei.

Imediat cum a părăsit formația, cariera Monicăi în muzică s-a încheiat pentru o perioadă lungă de timp. Tânăra a mai fost prezentă prin paginile ziarelor din România, doar pentru aspectele importante din viața personală.

Citește și: Monica ex Candy a cantat "Dream" la Acces Direct

Din postările sale de pe rețelele de socializare a reieșit faptul că s-ar fi reîntors la marea sa dragoste - muzica, iar în ultimele luni ar fi apărut și la diferite evenimente muzicale, unde ar fi cântat, așa cum pare pe Instagram.

Citește și
colaj gina pistol si smiley la botezul lui josephine si gina pistol intr-o salopeta alba
Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"
Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"
colaj ana crudu si daniela crudu
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Primele imagini de la cel mai important eveniment din viața Anei Crudu
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Primele imagini de la cel mai important eveniment din viața Anei Crudu
elena stroe intr-un maieu negru, pantaloni scurti negri, pe o terasa intr-un peisaj de munte
Elena Stroe, fosta concurentă de la Insula Iubirii, dă cărțile pe față. Ce dezvăluiri face bruneta despre viața ei amoroasă
Elena Stroe, fosta concurentă de la Insula Iubirii, dă cărțile pe față. Ce dezvăluiri face bruneta despre viața ei amoroasă
Mai multe articole

În perioada în care trupa Candy era în plină ascensiune, Monica Andrei a format un cuplu cu managerul ei, Lucian Ionescu, cu care a făcut și un copil. Tatăl copilului ei a decedat în perioada pandemiei, potrivit profm.ro.

În tabloidele românești s-a scris faptul că acesta a părăsit-o, deși Monica era gravidă. Lucian Ionescu s-a căsătorit cu o alta femeie, Jeanine, cu care se cunoastea din tinerețe, având împreună 33 de ani de relație.

Citește și: Îţi mai aduci aminte de Claudia Cream? Uite cum arată acum, la aproape 15 ani de la succesul cu trupa "Candy"

La vârsta de 36 de ani, Monica Andrei se menține în formă, la fel de bine ca pe vremea când făcea parte din trupa Candy. Doar că singura diferență majoră fiind că acum este șatenă, nu roșcată.

Citește și: Îți amintești de Claudia Pavel de la trupa Candy? Cum arată și cu ce se ocupă: „Am devenit cetățean de onoare al orașului Mangalia”

Monica Andrei ex-Candy este destul de discretă cu viață ei și evită aparițiile la tv sau în reviste. Fanii o pot găsi și urmări pe pagina de Instagram sau de Facebook pe care le deține și unde postează regulat.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri