Antena Căutare

Îți amintești de Claudia Pavel de la trupa Candy? Cum arată și cu ce se ocupă: „Am devenit cetățean de onoare al orașului Mangalia”

Îți mai amintești de Claudia Pavel, bruneta cu păr din creț din trupa Candy? Artista a făcut spectacol de zile mari în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1! Cum arată acum cântăreața și cu ce se ocupă?

Îți amintești de Claudia Pavel de la trupa Candy? Cum arată și cu ce se ocupă: „Am devenit cetățean de onoare al orașului Mangalia” Galerie
Cum arată acum Claudia Pavel de la trupa Candy

Un moment cu adevărat surprinzător din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 a fost atunci când frumoasa Claudia Pavel și-a făcut apariția în platou!

CLAUDIA PAVEL, FOSTĂ MEMBRĂ A TRUPEI CANDY, A FĂCUT SPECTACOL LA „NEAȚA”

Fosta membră a trupei Candy a trezit pentru mulți un sentiment de nostalgie și inevitabil am fredonat iar celebrele versuri „În vara asta fac tot ce-mi trece prin cap”.

citește și: Dani Oțil îi face o declarație de dragoste Claudiei Pavel: De aici, de lângă copacul cu dorințe...

Claudia Pavel are în prezent 35 de ani și arată într-o formă de zile mari. Anii au trecut și fosta membră a trupei Candy (pe atunci o adolescentă) s-a transformat într-o femeie extrem de frumoasă!

Astfel am aflat despre artistă că a devenit cetățean de onoare al orașului Mangalia, mai ales pentru faptul că se implică în numeroase activități culturale. În prezent, Claudia Pavel susține ateliere de muzică pentru copii, organizate pe un iaht situat în portul Mangalia! Aici, cei mici cântă la tobe, fac jocuri de improvizație și urmează cursuri de dezvoltare personală, pe „Vaporașul muzical”.

citește și: Claudia Pavel, dezvăluiri incredibile despre viaţa în America! „Primii bani i-am câștigat la 15 ani...”

Pe lângă numeroasele dezvăluiri pe care le-a făcut în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, artista a cântat piesa „Just a little bit”, ce i-a adus succes internațional!

Claudia Pavel este cunoscută publicului din România pentru faptul că a făcut parte din celebra trupă Candy (pe vremea când avea 15 ani) și pentru numeroasele hituri lansate în cariera solo, sub numele de scenă Claudia Cream.

Artista a lansat apoi numeroase albume și în 2011 i-a surprins pe fani atunci când a jucat rolul principal în filmul de acțiune „Terapa pentru crimă”. Claudia Pavel are o diplomă în Teatru și Cinematografie și o diplomă de master în Producție TV, cursuri realizate la Universitatea Hyperion din București. Acum, artista în vârstă de 35 de ani susține ateliere de muzică pentru copii.

Un bărbat a zburat cu canapeaua, la propriu! Tânărul s-a filmat când sfidează moartea... Un nor gigant a apărut în platoul emisiunii Neatza, în direct! Răzvan Simion a trăit momente de panică: „Vorbiți între v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x