Montana Brown a încins litoralul. Cum a apărut cu iubitul ei, Mark O’Connor, în vacanță

Montana Brown a încins litoralul în vacanța cu prietenul ei, Mark O’Connor. Cei doi au fost surprinși pe litoralul din Mykonos, Grecia, locația în care numeroase vedete și-au petrecut vacanța în acest an.

Montana Brown a fost surprinsă alături de iubitul ei, Mark O’Connor, în vacanța lor din Mykonos

Profimedia

Montana Brown și-a făcut un renume la reality show-urile din Marea Britanie. În vârstă de 25 de ani, vedeta a apărut de mai multe ori alături de noul său iubit, Mark O’Connor, de când relația lor a devenit publică, scrie Mirror.

Potrivit publicației, cei doi au început o relație în timpul pandemiei. Brown susține că e fericită că legătura cu Mark s-a dezvoltat în această perioadă pentru că s-au putut cunoaște departe de ochii curioșilor.

Mark O’Connor e un fost sportiv rugby, ce a devenit agent imobiliar după ce și-a încheiat cariera în sport. El și Brown au fost surprinși în timpul vacanței din Mykonos, Grecia.

Cum a apărut Montana Brown în vacanță, alături de iubitul ei, Mark O’Connor

Montana Brown și iubitul ei, Mark O’Connor, au fost surprinși pe balcon, în timpul vacanței lor din Mykonos.

Citește și: Victoria Silvstedt, incendiară la plajă. Cum a încins imaginația tuturor modelul de 46 de ani

Îmbrăcată într-un costum de baie de culoare albastră, Montana și-a pus în evidență formele de invidiat.

Ea a fost surprinsă în timp ce se bucura de soare și dansa lângă iubitul ei, departe de mulțimea de pe plajă.

Vezi cum a fost surprinsă Montana Brown în vacanță, alături de iubitul ei, Mark O’Connor, în GALERIA FOTO

Montana Brown a vorbit în trecut despre relația cu iubitul ei, Mark O’Connor.

”Relația mea cu Mark a început în a doua carantină,” a declarat Montana Brown, scrie Mirror. ”Cred că lucruri bune apar fix când nu te aștepți.”

Ea și Mark au început o relație după ce Montana a promis că va petrece un timp singură.

Citește și: Demi Moore, doar într-un costum de baie alături de fiica ei, în vacanța din Grecia. Cât de bine arată la 58 de ani

”A fost foarte drăguț să fiu într-o stare mintală bună. Anul trecut, încercam să mă conving că nu voiam să cunosc pe cineva - am fost singură foarte mult timp, dar a apărut el când nu mă uitam.”

Potrivit lui Montana, cei doi s-au cunoscut ”față în față” și au decis că relația lor va avansa încet. Cei doi au fost surprinși pentru prima dată în public atunci când au plecat în vacanță în Caraibe în luna ianuarie, la 6 luni după ce Montana s-a despărțit de fostul său iubit, modelul Elliott Reeder.

Ultimele știri