Motivul pentru care ar fi divorțat Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat după 22 de ani de căsnicie. Vedeta și-a anunțat separarea de soț printr-un mesaj pe contul său de socializare, însă nu a dat prea multe detalii. Acum s-a aflat din ce cauză ar ales să se despartă cei doi.

După 22 de ani de căsnicie, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat. Nimeni nu știa că între ei există probleme atât de grave.

Despărțirea dintre cei doi s-ar fi produs în momentul în care Cristian Georgescu nu ar mai fi vrut să meargă la muncă și voia să se întrețină doar din banii pe care Anca Țurcașiu îi producea, scrie cancan.ro.

Recent, fostul soț al vedetei, care este medic stomatolog de profesie, a fost surprins în timp ce ieșea dintr-un cabinet stomatologic, potrivit Cancan.

Unde s-a mutat Anca Ţurcaşiu după divorţ! Cum arată vila de 300 de mii de euro pe care a părăsit-o | Video

Anca Țurcasiu a ales să plece din vila din Corbeanca, unde locuia cu familia. Vedeta s-a mutat într-un apartament din București, după separarea de soț.

Anca Țurcașiu a divorțat după mai bine de douăzeci de ani de căsnicie!

Anca Țurcașiu, divorț după 22 de ani de căsnicie

Anca Țurcașiu și-a anunțat divorțul de bărbatul alături de care are un fiu, însă fără să dea prea multe detalii și făcând apel la liniște și decență din partea presei.

Loredana Groza, ipostaze fierbinți la mare! Diva arată demențial în costum de baie | Foto

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!, a scris vedeta pe una dintre rețelele de socializare, în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri