Antena Căutare

Motivul pentru care Alin Oprea de la trupa "Talisman" și soția sa ar fi ajuns la divorț!

S-a tot vorbit despre separarea dintre Alin Oprea și soția sa Larisa și se pare ca divorțul este doar o chestiune de timp. Acum, s-a aflat și motivul real al separării celor doi.

Soția lui Alin Oprea, solistul trupei Talisman a plecat de acasă după douăzeci si doi de ani de căsnicie. Artistul a declarat ca se află la Londra pentru a sta cu copiii lor, aflați la studii acolo. Însă, se pare ca nu doar acesta ar fi motivul.

Larisa, soția lui Alin Oprea, a confirmat pe Facebook despărțirea dintre cei doi! "Să-l uităm"

Cu ocazia unei aniversări a copiilor celor doi, Larisa a postat o forografie in care apare alături de copii. Urările au curs pe pagina sa de socializare, unde unul dintre prietenii virtuali ai Larisei a amintit de Alin. Bruneta nu a ezitat si a lăsat un răspuns clar: "Să-l uităm", a scris Larisa.

Larisa și Alin Oprea s-au separat dupa 22 de ani de căsnicie

După 22 de ani de căsnicie, Alin Oprea de la Talisman și partenera sa, Larisa, au decis să divorțeze.

Distanța dintre ei și faptul că solistul și-ar fi găsit o iubită au fost motivele care le-ar fi zdruncinat mariajul, conform click.ro

Odată cu mutarea Larisei în Anglia, relația dintre ea și Alin Oprea a fost pusă constant la îndoială. Și deși, au încercat să pară că iubirea lor este la fel de mare ca acum 22 de ani, se pare că inevitabilul s-a produs.

Alin Oprea are o nouă iubită și concerte pe Litoral?

"De ceva timp, Alin are o altă parteneră. Distanța nu e bună în căsnicie și, probabil, soția lui și-a asumat acest lucru. Ce bărbat din lumea asta poate să stea singur, să își facă de mâncare, curățenie și să își spele hainele, ca să nu mai zicem de alte lucruri firești?!", a declarat o sursă din anturajul celor doi conform Click.ro!

Soția lui Alin Oprea, solistul trupei Talisman, a plecat de acasă după 22 de ani de căsnicie | Video

Aceeași sursa a dat mai multe amănunte cu privire la relația dintre Alin Oprea și soția sa Larisa.

"Au fost mai multe motive pentru care am părăsit trupa Talisman, unul dintre ele fiind acela că Alin bea până cade sub masă, pentru că aşa e el, beţiv. Există martori în acest sens, toţi cei care erau în trupa Talisman acum cinci ani pot confirma acest lucru", spunea Tavi Colen, în urmă cu mai mulți ani, după ce a fost alungat din trupa Talisman, conform sursei precizate.

Urmăriți mai multe informații, dar și declarația lui Tavi Colen, fostul coleg de trupa al lui Alin Oprea, accesând clipul video de mai jos, difuzat la Antena Stars.

Pandemia nu i-au oprit să facă "Parai"! Belleamy și fostul concurent X Factor, Alexandru Tudor, lansează un no... "HÂTZ cu LMAAA"! Dorian Popa a împlinit 32 de ani! Cum și unde sărbătorește vedeta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x