Antena Căutare

Larisa, soția lui Alin Oprea, a confirmat pe Facebook despărțirea dintre cei doi! "Să-l uităm"

Soția lui Alin Oprea a lăsat un răspuns pe Facebook, prin care dă de înțeles că cei doi s-au despărțit.

Larisa, soția lui Alin Oprea, a confirmat pe Facebook despărțirea dintre cei doi! "Să-l uităm" Galerie
Alin si Larisa Oprea

Relația dintre Alin Oprea și soția lui a fost mult timp pusă sub semnul întrebării, multă lume întrebându-se dacă cei doi vor ajunge sau nu la divorț. Până la urmă, cea care a confirmat ceea ce până acum au fost doar zvonuri a fost chiar Larisa Oprea.

Șoc în showbiz! Soția lui Alin Oprea, solistul trupei Talisman, a plecat de acasă după 22 de ani de căsnicie | Video

După ce s-a vehiculat că Larisa și Alin Oprea au pus capăt căsniciei lor, niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat cele spuse. Iată însă că a venit momentul ca Larisa Oprea să spună adevarul despre relația dintre cei doi.

Larisa, soția lui Alin Oprea, a confirmat pe Facebook despărțirea dintre cei doi! "Să-l uităm"

Cu doi copii mari si foarte frumoși, Larisa Oprea și soțul ei, fostul component al trupei „Talisman”, au decis ca fiecare să o ia pe drumuri diferite în viață, iar dovadă stă un comentariu al femeii, care spune tot, dar și faptul ca ea s-a mutat de ceva vreme în Anglia, unde locuiește împreună cu copiii.

Cum o trezește soțul pe Oana Zăvoranu! Imagini din așternutul celor doi! Totul a fost filmat! |Video

Cu ocazia unei aniversări a copiilor celor doi, Larisa a postat o forografie in care apare alături de copii. Urările au curs pe pagina sa de socializare, unde unul dintre prietenii virtuali ai Larisei a amintit de Alin. Bruneta nu a ezitat si a lăsat un răspuns clar: "Să-l uităm", a scris Larisa.

Larisa, soția lui Alin Oprea, a confirmat pe Facebook despărțirea dintre cei doi! "Să-l uităm"

Larisa Oprea s-a mutat în Anglia

Odată cu mutarea Larisei în Anglia, relația dintre ea și Alin Oprea a fost pusă constant la îndoială. Și deși au încercat să pară că iubirea lor este la fel de mare ca acum 22 de ani, se pare că inevitabilul s-a produs.

Cleopatra Stratan, la brațul altui bărbat: "A venit momentul să divulg secretul" | Foto

Larisa Oprea ar fi spus în acea perioadă că a decis să plece în străinătate pentru a se afla mai aproape de copiii ei, aflați la studii, deși se zvonea ca ei s-ar afla în pragul despărțirii.

Artistul însă a demontat aceste supoziții și chiar vorbea despre soția lui la prezent în urmă cu doar câteva luni.

”Atunci când există sentimente, comunicare și interese comune, lucrurile sunt destul de ușor de menținut. Larisa stă în Londra și copiii sunt tot acolo la școală. Melisa e încă minoră și trebuie să stea cu ea acolo, iar eu îmi desfășor activitatea aici. Nu e o formă ușoară de conviețuire, dar este singura benefică pentru copii.” a declarat Alin Oprea pentru Antena Stars.

Alin și Larisa Oprea sunt căsătoriți de 22 de ani.

Cleopatra Stratan, la brațul altui bărbat: "A venit momentul să divulg secretul" | Foto... Margherita își aniversează ziua de naștere! Ce dedicație și urare i-a făcut Viorica din Clejani! "Suntem mândri de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x