Antena Căutare

Motivul pentru care Alin Oprea și Larisa ar fi ajuns la divorț! Ce spun apropiații cuplului? | Video

După separarea dintre Alin Oprea și Larisa au apărut diverse ipoteze care ar fi dus la despărțirea celor doi. Ce spun apropiații cuplului despre motivele care au dus la divorț.

Motivul pentru care Alin Oprea și Larisa ar fi ajuns la divorț! Ce spun apropiații cuplului? | Video
Alin si Larisa Oprea | Facebook

După ce s-a aflat in presă despre separarea dintre Alin Oprea si soția sa Larisa, după o căsnicie de douăzeci și doi de ani, se pare că în continuare ies la iveală noi detalii despre relația dintre ce doi.

În urmă cu ceva timp, fosta soție a artistului a declarat că lucrurile s-au complicat din cauza faptului că acesta nu a dorit să-i lase numele de „Oprea”.

Alin Oprea, schimbare radicală după separarea de Larisa

Apropiații artistului susțin că s-a schimbat radical și nu-l mai recunosc absolut deloc pe artist. De când a plecat de acasă și are o relație cu altă femeie, Alin Oprea a început să mintă foarte mult, scrie spynews.ro

Motivul pentru care Alin Oprea de la trupa "Talisman" și soția sa ar fi ajuns la divorț!

Conform aceleeași surse artistul își denigrează soția, încât lumea a început să creadă că ea este vinovată pentru ruptura dintre ei doi după mai bine de 22 de ani căsnicie. Unele persoane din anturajul lui Alin sunt de părere că, de fapt, din cauza comportamentului Larisei artistul ar fi recurs la infidelitate.

„Alin este total schimbat. Nu mai e omul de dinainte. De când e cu amanta, el minte foarte mult, a început să îşi denigreze soţia în aşa fel încât să creadă lumea că, de fapt, ea e vinovată de divorţ, nu el că a fugit cu amanta. Există şi prieteni din preajma lui care o acuză pe Larisa că ar fi fost autorul moral al acestei escapade a lui Alin. Din cauza comportamentului ei dictatorial el ar fi plecat de acasă.”, au declarat surse apropiate ale celor doi pentru click.ro.

Alin Oprea și soția sa Larisa au ajuns la divorț, după 22 de ani de căsnicie. CEi doi au ajuns la norat, însă până acum nu au reușit să ajungă la o înțelegere. Apropiații cuplului susțin că infidelitatea ar fi fost motivul care a dus la divorț.

Urmăriți mai multe, accesând clipul video de mai jos, difuzat la Antena Stars, și vedeți ce spun apropiații cuplului.

Imaginile pe care nu le-a văzut Andreea Marin! Cum a fost surprins iubitul său, Adrian Brâncoveanu... Rebel Wilson, în haine mulate după ce a slăbit 18 kilograme în câteva luni. Care sunt alimentele la care a renunțat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x