Live acumiUmor Sezonul 10 (r)
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Motivul pentru care Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au decis să mai lucreze împreună, chiar dacă nu mai formează un cuplu

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, celebrii actori din producțiile „Adela”, „Sacrificiul” și „Fructul oprit”, s-au despărțit după nouă ani de relație. Cei doi au spus motivul pentru care au decis să continue colaborările.

Motivul pentru care Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au decis să mai lucreze împreună, chiar dacă nu mai formează un cuplu

Cei doi actori sunt în continuare colegi de platou, dar nu mai formează un cuplu de pe 1 februarie. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat atunci că pun capăt relației lor de 9 ani pentru că doresc să evolueze în direcții diferite.

În prezent, ei au rămas prieteni foarte buni, deși îi leagă o poveste de dragoste minunată.

Care este motivul pentru care Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au decis să continue colaborarea

Cei doi au declarat că vor continua să lucreze împreună, chiar dacă nu vor mai forma un cuplu și au explicat și de ce: "Am ales să facem în continuare emisiunea CulTour, împreună, pentru că asta a fost o experiență profesională care ne-a legat, pentru că noi a trebuit să controlăm tot, să gândim tot de la bun început și, na, la serial, vine regizorul, îți spune ce ai de făcut, îți înveți textul acasă și îți faci treaba singur, cum ar veni, în relație cu ceilalți actori. La emisiune am lucrat foarte mult împreună, am depus efort și a fost o evoluție profesională foarte importantă pentru noi și am ales să o facem în continuare cu mare drag", spune Cristina Ciobănașu la Observator.

În videoclipul care a anunțat despărțirea celor doi Vlad Gherman nu s-a ferit să își ascundă suferința și durerea cu care se confruntă după despărțire, în timp ce Cristina Ciobănașu a ales să fie ceva mai discretă și să nu ofere alte detalii despre cum se simte după această schimbare importantă din viața ei.

Citește și: Criss și Vlad, noi dezvăluiri despre despărțirea lor. “E delicată tranziția asta”

Zilele trecute, invitați în platoul de la Xtra Night Show, Criss și Vlad s-a așezat prietenos unul lângă celălalt și au dat curs discuțiilor despre despărțirea care a uimit zeci de mii de oameni.

"În relația noastră respectul a fost foarte important. Noi am vrut să fim cât mai sinceri și transparenți pentru că atâta timp cât noi suntem bine în momentul ăsta și vrem să fim prieteni și vrem să ne avem spatele unul celuilalt ni se pare normal să și promovăm asta, pentru că până la urmă oamenii ne-au urmărit pentru povestea noastră de dragoste și pentru respectul pe care ni l-am purtat. Dacă ne poartă cineva pică, să știe că nu a fost intenționat!", a spus Cristina Ciobănașu.

Deși sunt veseli, râd și glumesc, rănile despărțirii își spun cuvântul. Ambii au declarat că merg la psiholog pentru a-și înțelege problemele interioare și pentru a înțelege mai bine situația care le transformă viețile în momentul de față.

Ambii lucrează cu ei înșiși pentru a face încă un pas pe scara evoluției, liniște sufletească fiind scopul final al încercării.

Cei doi au nevoie de ajutor de specialitate pentru a trece mai ușor prin separare burscă, după nouă ani.

Citește și: Criss şi Vlad, primul interviu după despărţire. Actorii răspund sincer întrebărilor primite în social media în emisiunea CulTour

Întrebați de Dan Capatos dacă nu ar fi fost mai bine ca împreună să meargă la psiholog, când încă formau un cuplu, înainte să ajungă la decizia despărțirii cei doi au spus la unison: "Bună întrebare!".

Cei doi au discutat și despre o eventuală împăcare: ”Niciodată să nu spui niciodată, nu zice nimeni că e pe viață. În momentul de față asta e alegerea cea mai potrivită pentru amândoi, nu știm ce se va întâmpla în ani de zile, tocmai de asta am preferat să punem punct acum cât timp ne mai înțelegem bine”, a spus Cristina Ciobănașu la Antena Stars.

Recomandari