Căutare Live

Nadiei Comăneci, povești despre Olimpiada care i-a adus prima nota de zece din istoria gimnasticii, la 44 ani de la marele eveniment! | Video

Au trecut patruzeci si patru de ani de la recordul Nadiei Comăneci. Celebra gimnastă a povestit despre momentul care i-a adus celebritatea.

Pare de necrezut, dar au trecut fix patruzeci si patru de ani de la primul zece din istoria gimnasticii. Nadia Comăneci este cea care în 1976 ne-a făcut mândri că suntem români.

Cristina Ciobănașu si Vlad Gherman, aventură în trafic! Cei doi actori au avut parte de o călătorie cu peripeții | Video

Deși au trecut atât de mulți ani, Nadia Comăneci este și acum cuprinsă de nostalhie, când se gândește la acele momente, dar a și vorbit despre ceea ce a însemnat pentru ea Jocurile de la Montreal.

"Nu înțelegeam ce înseamnă să faci istorie. Aveam paisprezece ani. Știu că eram împreună cu delegația, la aeroport, și un reporter m-a întrebat ce cred ca voi face eu la aceasta olimpiadă. I-am spsu ca aș vrea să câștig o medalie și daca este posibil șa fie de aur.", povestea Nadia Comăneci.

Camelia Mitoșeru a povestit la Antena Stars despre perioada din tinerețea Nadiei, când marea gimnastă se afla într-o relatie cu celebrul Ștefan Banică.

Mircea, de la "Insula iubirii" și-a întâlnit femeia visurilor! Cum arată iubita ispitei! "E italiancă, seamănă cu Monica Bellucci"| Video

"Cu Ștefan a fost la mine în casă. Era minunată când a luatr ea medaliile, a crescut sub ochii mei. Fata asta are o viață de roman. A simțit ca nu este apreciată, și chiar nu a fost. Ea a vrut mereu să plece din țără,"povetsea Camelia Mitoșeru.

"Din punct de vedere amoros, l-a iubit foarte tare pe Ștefan. Ei veneau la mine și se aș€zau lângă sobă, și acolo se drăgăleau. MI-a fost foarte draga și ea și Stefăniță,"povestea celebra actriță.

Urmăriți mai multe informații despre viața celebrei Nadia Comăneci, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Bogdan Alexandru, prezentatorul Observatorului, dezvăluiri despre planurile din aceasta vară! | Video... În ce relație au rămas Lidia Buble și Răzvan Simion, de fapt! Detaliul dezvăluit după despărțire...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri