Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Nadiei Comăneci, povești despre Olimpiada care i-a adus prima nota de zece din istoria gimnasticii, la 44 ani de la marele eveniment! | Video

Au trecut patruzeci si patru de ani de la recordul Nadiei Comăneci. Celebra gimnastă a povestit despre momentul care i-a adus celebritatea.

Pare de necrezut, dar au trecut fix patruzeci si patru de ani de la primul zece din istoria gimnasticii. Nadia Comăneci este cea care în 1976 ne-a făcut mândri că suntem români.

Cristina Ciobănașu si Vlad Gherman, aventură în trafic! Cei doi actori au avut parte de o călătorie cu peripeții | Video

Deși au trecut atât de mulți ani, Nadia Comăneci este și acum cuprinsă de nostalhie, când se gândește la acele momente, dar a și vorbit despre ceea ce a însemnat pentru ea Jocurile de la Montreal.

"Nu înțelegeam ce înseamnă să faci istorie. Aveam paisprezece ani. Știu că eram împreună cu delegația, la aeroport, și un reporter m-a întrebat ce cred ca voi face eu la aceasta olimpiadă. I-am spsu ca aș vrea să câștig o medalie și daca este posibil șa fie de aur.", povestea Nadia Comăneci.

Camelia Mitoșeru a povestit la Antena Stars despre perioada din tinerețea Nadiei, când marea gimnastă se afla într-o relatie cu celebrul Ștefan Banică.

Mircea, de la "Insula iubirii" și-a întâlnit femeia visurilor! Cum arată iubita ispitei! "E italiancă, seamănă cu Monica Bellucci"| Video

"Cu Ștefan a fost la mine în casă. Era minunată când a luatr ea medaliile, a crescut sub ochii mei. Fata asta are o viață de roman. A simțit ca nu este apreciată, și chiar nu a fost. Ea a vrut mereu să plece din țără,"povetsea Camelia Mitoșeru.

"Din punct de vedere amoros, l-a iubit foarte tare pe Ștefan. Ei veneau la mine și se aș€zau lângă sobă, și acolo se drăgăleau. MI-a fost foarte draga și ea și Stefăniță,"povestea celebra actriță.

Urmăriți mai multe informații despre viața celebrei Nadia Comăneci, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Recomandari