Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Mircea, de la "Insula iubirii" și-a întâlnit femeia visurilor! Cum arată iubita ispitei! "E italiancă, seamănă cu Monica Bellucci"| Video

Mircea, ispita de la "Insula iubirii" și-a găsit femeia visurilor lui. Tânărul a povestit despre partenera lui, despre care spune că este italiancă și seamană cu Monica Bellucci.

Mircea de la Insula Iubirii le-a luat mințile concurentelor din Thailanda și a ajuns să înfiripe relații cu două femei: Mirela Banias, cea care în sezonul 4 s-a declarat extrem de îndrăgostită de el, însă nu a putut renunța la iubirea pentru Ionuț Gojman, chiar dacă acesta renunțase la ea pentru a deveni ispită în sezonul 5 și cu Teodora Mocanu, cea care a venit alături de Eusebiu în sezonul 5 în Thailanda.

VIDEO | Jador feat. What`s UP, colaborare inedită! Piesa care rupe toate topurile!

Mircea, de la "Insula iubirii" și-a întâlnit femeia visurilor! Cum arată iubita ispitei! "E italiancă, seamănă cu Monica Bellucci"| Video

Considerat cea mai sexy ispită masculină din Thailanda, Mircea Moldovan nu s-a schimbat prea mult de la terminarea sezonului 5 al Insulei Iubirii.

Pandemia de coronavirus l-a prins în Italia, acolo unde locuiește de mulți ani

Șoc! Fiul unui artist celebru a fost băgat în spital, după o bătaie soră cu moartea! "Iau dat cu parul în față, iau distrus nasul, fața, gamba piciorului"| Video

Mircea, ispita care le-a vrăjit pe concurentele din Thailanda este personal trainer, actor, dar și model, așa că în această perioadă a cam stat fără proiecte, din cauza epidemiei de COVID-19.

Cu toate acestea, Mircea este un bărbat extrem de puternic și a demonstrat întotdeauna că poate să facă față numeroaselor provocări din viața lui, așa cum a și povestit de multe ori la Insula Iubirii.

Mircea de la Insula Iubirii și-a gasit aleasa inimii în Italia

"E italiancă, seamănă cu Monica Belluci, are 1,80 înălțime", spunea ispita Mircea depsre femeia care l-a cucerit.

Tânărul a vorbit la Antena Stars despre femeie din viața lui, despre care susține ca este exact femeia pe care o aștepta. A vorbit si despre cum s-au cunoscut, cine a făcut primul pas, dar ,si cum s-a înfiripat povestea lor de iubire.

Mirela Vaida, show incendiar pe internet! Artista și-a uimit fanii cu un spectacolul live, de senzație! |Video

Iubita lui Mircea a fost model, iar în prezent lucrează în domeniul farmaceutic, dar a fost handbalistă și îi place să picteze. Amândoi au aceeași vârstă, de treizeci si doi de ani si își doresc un copil împreuna. Ispita Mircea nu consideră ca actul căsătoriei unește o relație.

Urmăriți imagini cu MIrcea de la Insula Iubirii si iubita lui italiancă, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Recomandari