Natalia Mateuț petrecere sarbatorile în costum de baie, în Dubai. Imagini fierbinți cu prezentatoarea Antena Stars

Natalia Mateuț a dat temperaturile scăzute din România pe vremea caldă și frumoasă din Dubai.

Natalia Mateuț a publicat pe Instagram o imagine în care apare pe șezlong, într-un costum de baie absolut superb

Instagram

Frumoasa prezentatoare Antena Stars petrece sărbătorile de iarnă la plajă, pe nisipul fierbinte din Dubai, acolo unde multe vedete au plecat în această perioadă.

Recent, Natalia Mateuț a publicat pe contul de Instagram o imagine în care apare pe șezlong, într-un costum de baie absolut superb, din două piese, accesorizat cu câteva bijuterii.Pentru că are un trup de invidiat, Natalia Mateuț își permite să poarte absolut orice fel de ținută și să-și expună trupul în cele mai sexy ținute. Pentru că nu avea cum să treacă neobservată, fanii au intrat rapid în secțiunea de comentari și i-au lăsat cele mai frumoase mesaje:

"Superbă", "Frumoasă" sau "Absolut încântătoare", au fost numai câteva dintre mesajele celor care au văzut postarea.

Citește și: Natalia Mateuț a pozat doar în lenjerie la 30 de ani. Imaginea incendiară publicată pentru fanii ei de pe Instagram

Alături de ea, în vacanță, se află și sora sa, Alexandra. La fel de frumoasă ca și Natalia, Alexandra are și ea un trup de invidiat pe care nu se sfiește să-l afișeze.

La imaginea în care apare alături de Alexandra, Natalia Mateuț a pus o descriere emoționantă: "Persoana pe care o iubesc cel mai mult. Mereu împreună."Natalia Mateuț, mereu atentă la silueta sa

Recent, într-un interviu pentru Ciao.ro, Natalia Mateuț a spus că a avut oscilații în ceea ce privește greutatea și alimentația. Dacă au fost momente în care mergea cu regularitate la sală și ținea mult la alimentație, acum trece printr-o perioadă mai relaxată.

Chiar dacă este destul de dificil să faci sport în pandemie, din cauza faptului că multe săli de fitness au fost închise, Natalia a declarat că a făcut sport în casă, iar în vară a ieșit în curte și a folosit ganterele, salteluța și aparatele din dotare că să-și păstreze silueta de invidiat. Pentru evz.ro, Natalia a spus că acum, când restricțiile impuse de autorități s-au mai relaxat, merge la kickbox și se distrează la tot felul de clase, care mai de care mai variate.

Frumusețea este trăsătură de familie. Natalia și Alexandra seamănă foarte mult cu mama lor, o femeie absolut superbă. Imaginile în care Alexandra s-a pozat alături de femeia care le-a dat viață au fost foarte apreciate de cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.


Ultimele știri