Cum arată Natalia Oreiro după ce a ajuns de urgență la spital! Celebra actriță s-a confruntat cu mari probleme de sănătate

Celebra actriță de telenovele și cântăreață Natalia Oreiro a trecut prin momente cumplite în urmă cu câteva luni, când  a ajuns de urgență la spital, după ce s-a simțit rău. 

Celebra actriță de telenovele și cântăreață Natalia Oreiro a trecut prin momente cumplite în urmă cu câteva luni, când a ajuns de urgență la spital, după ce s-a simțit rău.

Cum arată Natalia Oreiro după ce a ajuns de urgență la spital! Celebra actriță s-a confruntat cu mari probleme de sănătate

Natalia Oreiro a reușit să-și sperie toți fanii după ce a fost nevoită să-și anuleze primul concert pe care ar fi trebuit să-l susțină la Tel Aviv, în Israel.

Atunci, medicii i-au recomandat să se odihnească timp de trei săptămâni, iar de atunci nu s-a mai știut nimic despre îndrăgita artistă. Acum, însă, ea e din nou în centrul atenției, întrucât în curând pe micile ecrane va debuta filmul ”Re loco”, la care a lucrat intens.

Astfel, în trailer-ul făcut public pe internet, Natalia Oreiro este într-o formă de invidiat, semn că problemele de atunci nu au fost atât de grave precum s-a spus.

Originară din Uruguay, Natalia Oreiro a devenit cunoscută în România odată cu difuzarea telenovelei „Înger sălbatic”, în care a jucat rolul principal şi i-a dat viaţă personajului Milagros, o tânără orfană. Pe 19 mai, cunoscuta artistă a împlinit 41 de ani.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri