Antena Căutare

Nelu Ploieșteanu, cel mai sincer și emoționant interviu: ,,Am trăit foarte rău și am avut o copilărie ultra grea. N-aveam nici cu ce să mă îmbrac”. Povestea sfâșietoare a unuia dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de muzică lăutărească

Nelu Ploieşteanu este unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de muzică lăutărească, dar, dincolo de acordeonul său, se ascunde o poveste de viață incredibilă. Puţini sunt cei care ştiu că celebrul lăutar a trăit într-o sărăcie lucie.

Nelu Ploieşteanu este unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de muzică lăutărească, dar, dincolo de acordeonul său, se ascunde o poveste de viață incredibilă. Puţini sunt cei care ştiu că celebrul lăutar a trăit într-o sărăcie lucie.

Nelu Ploieşteanu a povestit, într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars, greutăţile şi neajunsurile cu care s-a confruntat în copilărie. Deşi acum toate acestea sunt doar amintiri, artistul nu a uitat niciodată de unde a plecat şi, spune că, a luptat zi de zi să îşi scoată familia din sărăcie.

,,Am trăit foarte rău, tatăl meu a murit când eu aveam abia 16 ani. Mama s-a descurcat cum a putut, Lucra, făcea covoare cu furculiţa. La 18 ani, am cântat prima mea nuntă şi mi-am cumpărat un costum de haine. Îmi aduc aminte pentru că nu aveam nici cu ce să mă îmbrac", a declarat Nelu Ploieşteanu.

Sofia Vicoveanca, Irina Loghin și Maria Dragomiroiu, confesiuni de suflet. Marile artiste ale muzicii populare au povest... Gheorghe Turda, Paște fără iubirea vieții lui: ,,A văzut potenţialul meu şi m-a susţinut în totalitate”. Dezvăluiri emoț...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x