Nicole Cherry este însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidă a vedetei de 22 de ani

Nicole Cherry a anunțat că urmează să aducă pe lume un copil. Vedeta a transmis un mesaj emoționant și a publicat o imagine în care apare cu burtica de gravidă.

Nicole Cherry a anunțat că este însărcinată

Instagram

Nicole Cherry a anunțat că este însărcinată, publicând o imagine în care i se observă burtica de gravidă. Alături de ea, în fotografie, este iubitul ei, Florin Popa. Peste 100 de mii de fani au apreciat modul în care artista a anunțat că va deveni mamă.

Nicole Cherry a scris un mesaj prin care și-a exprimat dragostea față de iubitul ei și față de copilul care va veni pe lume.

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea.
Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută.
Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a scris Nicole Cherry pe rețelele sociale.

De asemenea, viitoarea mămică a primit urări și din partea vedetelor.

„Doamneeee! Felicitaaari! Sa fiti sanatosi toti 3”, a scris Theo Rose. „Felicitări maxime”, a scris Sore în comentarii. „Vaaai! Nu pot să cred că ai crescut. Felicitări”, a spus Antonia. „Vaiiiiii!!!!! Nu pot sa creddddd!! Cât ma bucur pt voi, Nico!!! Felicităaaari!!”, a scris Jo.

Ce diferență de vârstă este între Nicole Cherry și Florin Popa

Nicole Cherry și-a început relația cu afaceristul Florin Popa în anul 2018, după ce chiar tatăl ei i-a făcut cunoștință cu el.

Între cei doi este o diferneță de vârstă de 8 ani, însă încă de la începutul relației artista a precizat că această diferență constituie un avantaj.

„Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură, şi mă bucur pentru chestia asta. Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta atunci când vine vorba de partenerul meu e ideală, să fie puţin mai matur decât mine. Bărbaţii oricum se maturizează mult mai greu. Eu văd vârsta ca pe un avantaj”, a declarat artista într-un interviu pentru VIVA!

La puțin timp după ce au început relația, cei doi s-au și mutat împreună, iar Nicole Cherry a vorbit la Antena Stars despre cum a reacționat tatăl ei

„Îi place foarte mult de el. Îl cunoștea dinainte, cumva el ne-a făcut cunoștință. Lucrul acesta l-a făcut pe el să fie mult mai relaxat”, a declarat Nicole Cherry.

Cum a început cariera lui Nicole Cherry

Nicole Cherry a devenit cunoscută în anul 2013, pe vremea când era o puștoaică de gimnaziu. În vara anului 2013 piesa Memories răsuna la radio-uri.

„Mi-am dorit foarte mult ca „Memories' să aibă succes, însă mă aşteptam să dureze un pic mai mult. M-am înarmat cu răbdare şi putere de a merge mai departe, eram hotărâtă să îmi urmez visul până la capăt. În perioada examenelor a fost puţin mai dificil, m-am împărţit între şcoală şi studio, am avut un program foarte strict. După şcoală mergeam la studio două, trei ore, ajun­geam acasă, mă odihneam puţin şi mă apucam de învăţat pentru examen”, povestea Nicole Cherry în anul 2013 într-un interviu pentru VIVA!

Citește și: Nicole Cherry, cu posteriorul la vedere, într-o ținută din piele. În ce ipostaze s-a lăsat fotografiată

Anii au trecut și puștoica a devenit o femeie senzuală.

Ultimele știri