Nina Dobrev și Ian Somerhalder, adevărul despre relația lor după despărțire. Cum se înțelegeau pe platourile de filmare

Nina Dobrev și Ian Somerhalder nu au format unul dintre cele mai sexi cupluri doar în cadrul seriarului "The Vampire Diaries", ci și în viața reală.

Nina Dobrev și Ian Somerhalder nu au format unul dintre cele mai sexi cupluri doar în cadrul seriarului "The Vampire Diaries"

Profimedia

Nina Dobrev și Ian Somerhalder au cucerit inimile publicului din toată lumea cu interpretarea rolurilor lui Elena Gilbert și Damon Salvatore. Cei doi au format unul dintre cele mai speciale cupluri în cadrul serialului "The Vampire Diaries", însă au intrat în atenția presei în 2010, când au început să formeze un cuplu și în viața reală.

Citește și: Paul Wesley, celebrul Stefan Salvatore din "The Vampire Diaries", s-a reîntors în București. Ce a publicat pe rețelele sociale

Actorii au fost foarte discreți în ceea ce privește relația lor. Deși se potriveau de minune, Nina Dobrev și Ian Somerhalder au decis să se despartă în 2013, însă nu au dezvăluit cum au descurs lucrurile după separare, atunci când se aflau la filmări.

Cum se înțelegeau Nina Dobrev și Ian Somerhalder la filmări, după ce s-au despărțit

Nina Dobrev și Ian Somerhalder au interpretat rolurile principale din "The Vampire Diaries" până în 2015, când actrița a luat decizia de a părăsi distribuția filmului. De asemenea, după ce au ales să se despartă, actorii au mai format un cuplu timp de 2 ani, însă n-au vorbit niciodată despre relația lor de pe platoul de filmare.

Claire Holt, cea care a interpretat rolul lui Rebekah în "The Vampire Diaries" și în ”The Originals”, a scos la iveală detalii neștiute despre relația pe care o aveau Nina Dobrev și Ian Somerhalder, după ce au decis să meargă pe drumuri separate, relatează justjared.com.

Superbă actriță a dezvăluit faptul că atunci când cei doi s-au despărțit ea filma deja pentru proiectul ”The Originals” și nu se mai afla pe platourile de filmare alături de Elena Gilbert și Damon Salvatore. De asemenea, Claire Holt a mărturisit că relația lor era foarte discretă și profesională atunci când erau la muncă.

Cei doi au știut să gestioneze perfect situația și au intrat în pielea personajelor. Chiar dacă în viața reală nu au mai format un cuplu, Nina și Ian au contiunat povestea de dragoste dintre Elena Gilbert și Damon Salvatore.

Ce a spus Nina Dobrev când a aflat că Ian Somerhalder se căsătorește

Se pare că Nina Dobrev și Ian Somerhalder au păstrat o relație strânsă de prietenie și după ce s-au despărțit. Actrița are de spus numai lucruri bune despre fostul ei iubit și s-a bucurat atunci când a aflat vestea cea mare.

"Am mai spus asta, nu ne-am despărțit pentru că s-a întâmplat ceva rău între noi sau pentru că nu a existat dragoste. Îl iubesc, iar prietenia noastră este una puternică și acum, îmi pasă de el, iar acest lucru nu schimbă nimic. Eram prieteni cu mult înainte de a ne întâlni și suntem și acum.

Când am auzit că se va căsători, mi s-a părut un lucru frumos. Ei par foarte fericiți și eu sunt, așa că nu văd de ce ar trebui să existe o problemă cu asta.", a mărturist Nina Dobrev, conform sursei citate.

Actorul s-a căsătorit cu Nikki Reed în anul 2015.

Ultimele știri