Căutare Live

Noi detalii despre moartea Mădălinei Manole. În biletul de adio, artista dezvăluit sentimentele pe care le avea pentru soțul ei, Petru Mircea. Emoționant!

În vară, se împlinesc opt ani de când regretata Mădălina Manole a decis să le cânte îngerilor. Artista s-a sinucis în ziua în care implinea 43 de ani, lăsând în urmă un mare gol în sufletele celor din familie și nu numai. Mii de români au plâns-o și nu au înțeles cum de o femeie atât de frumoasă și talentată a fost capabilă  să renunțe la tot.

În vară, se împlinesc opt ani de când regretata Mădălina Manole a decis să le cânte îngerilor. Artista s-a sinucis în ziua în care implinea 43 de ani, lăsând în urmă un mare gol în sufletele celor din familie și nu numai.

Mădălina Manole, marcată de bătăile din copilărie: ”A pus mâna pe chitară și a rupt-o pe spatele soției”

Mii de români au plâns-o și nu au înțeles cum de o femeie atât de frumoasă și talentată a fost capabilă să renunțe la tot.

Mulți, inclusiv familia Mădălinei, l-au considerat pe soțul ei, Petru Mircea, vinovat de cele întâmplate.

În biletul de adio, cântăreața, vizibil copleșită de tristețe, a scris câteva rânduri despre cel care i-a fost aproape. În mod neașteptat, Mădălina și-a exprimat iubirea față de soț, pe care l-a catalogat drept „cel mai mare şi minunat dar”.

„Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, cei mai buni şi sacrificaţi părinţi din lume, frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu. Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos”, sunt rândurile pe care Mădălina Manole le-a așternut pe hârtie, înainte de a-și curma viața.

Marcel Toader, primele declarații după divorț: ”A fost parte din înțelegerea noastră să nu vorbim despre data divorțului... Bianca Rus a luat decizia, vrea să își taie stomacul: ”Imi doresc să fiu frumoasă pentru mine și pentru sănătate!” Cum a...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri