Noi detalii despre starea de sănătate a fiicei Cristinei Cioran. Cum se simte micuța născută prematur: „E o strângere de inimă”

Crisitna Cioran își ține fanii la cuent referitor la starea de sănătate a micuței sale, născute prematur.

Cristina Cioran a dezvăluit detalii despre starea de sănătate a fiicei sale

Instagram

Cristina Cioran le-a povestit fanilor, prin intermediul rețelelor sociale, că fiica ei este bine, dar încă este internată în spital. Vedeta a precizat că o vizitează o dată pe săptămână și că abia așteaptă să o poată lua acasă.

„Copilul este bine! Este în spital încă, așteptăm să o luăm acasă. O dată pe săptămână avem voie să o vizităm, ci nu de două ori, cum ni s-a spus inițial. Alex a fost o singură dată să își vadă fetița, am fost împreună. Nu știu cât o să mai stea în spital, nu depinde de mine, depinde de evoluția sa și de ce spun medicii. Important este ca ea să fie bine, să fie sănătoasă. Cred că va mai rămâne încă două săptămâni pe lângă cele trei, cât a stat până acum”,

Vedeta a povestit despre un moment emoționant în care și-a văzut fiica. Cristina Cioran est eoptimistă că totul va fi bine, însă nu poate să nu aibă totuși o strângere de inimă.

„Am fost în vizită, când am intrat, acolo, în salon, și am zis, fetița mea m-a auzit și a început aparatul (n.r. i-a crescut pulsul)… Să sperăm că o să fie… Suntem siguri că o să fie bine, dar e o strângere de inimă”, a spus Cristina Cioran pe Instastory, potrivit spynews.

Cristina Cioran a plecat la mare după ce a fost externată din spital

La scurt timp după ce a născut prematur, Cristina Cioran a plecat la mare, la mama ei. Vedeta a publicat o imagine cu femeia care i-a dat viață, însă plecarea ei din București a stârnit reacții critice din partea fanilor. Ulterior, Cristina Cioran a venit cu explicații prin care și-a motivat decizia d ea pleca o zi la Constanța, în timp ce fiica ei se afla în spital:

”Simt nevoia să dau niște explicații. Am fost o zi la mama, eu sunt din Constanța și am fost o zi la mama. Sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm, pe care trebuie să le facem și de multe ori nu este suficient un telefon. Îi mulțumesc iubitului meu că nu mă lasă să stau în casă, să pic în vreo depresie și cu orice ocazie mă scoate din casă. Mi-e foarte greu să accept situația, dar asta este”, a explicat Cristina Cioran.

Citește și: Cristina Cioran a împlinit 44 ani. Mesajul emoționant pe care l-a transmis proaspăta mămică fanilor

Cristina Cioran a născut prematur

Cristina Cioran a devenit mamă cu câteva zile înainte de a împlini 44 de ani. Vedeta ar fi trebuit să nască în luna septembrie, însă niște complicații cu sarcina au obligat-o să nască prematur.

La scurt timp după ce a născut, Cristina Cioran s-a filmat plângând, rugându-i pe fani să se roage pentur sănătatea micuței Ema. Ulterior, vedeta a șters imaginile în care nu-și putea stăpâni lacrimile și le-a precizat urmăritorilor săi că situația se ameliorează.

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, a spus Cristina CIoran la cu lacrimi în ochi, la scurt timp după c ea născut prematur. După 5 zile de la naștere, Cristina Cioran a fost externată din spital, însă fiica ei a rămas sub supravegherea medicilor.

Citește și
razvan-simion-daliana-raducan-colaj
Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariții inedite la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au purtat
Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariții inedite la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au purtat
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
colaj alec baldwin
Alec Baldwin l-a întâlnit pe soțul Halynei Hutchins, producătorul de imagine care a murit în incidentul de pe platourile de filmare
Alec Baldwin l-a întâlnit pe soțul Halynei Hutchins, producătorul de imagine care a murit în incidentul de pe platourile de filmare
Mai multe articole
Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri