Antena Căutare

Noi informații despre chef Hadad. Ce se întâmplă în aceste momente cu fostul jurat de la Antena 1

Chef Joseph Hadad, care a debutat la Antena 1, în cadrul emisiunii ”Top Chef”, a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău. Inițial s-a spus că celebrul bucătar a făcut infarct, însă investigațiile medicale au scos la iveală alte detalii. 

Noi informații despre chef Hadad. Ce se întâmplă în aceste momente cu fostul jurat de la Antena 1

În urma controlului amănunțit la care a fost supus chef Hadad, medicii au ajuns la concluzia că bucătarul a suferit o cădere de tensiune ca urmare a suprasolicitării. Specialiștii i-au recomandat să-și aloce timp suficient de odihnă și să se liniștească o perioadă, potrivit Click.ro.

Chef Joseph Hadad se află în aceste momente sub atenta supraveghere a medicilor de la spitalul Floreasca, starea lui de sănătate fiind stabilă.

Joseph Hadad, fostul jurat de la Antena 1, transportat de urgență la spital. Celebrul chef ar fi făcut infarct

Deși inițial s-a spus că bucătarul ar fi suferit un infarct, analizele și testele au arătat că are probleme cu glicemia și calciu.

În urma controlului amănunțit la care a fost supus chef Hadad, medicii au ajuns la concluzia că bucătarul a suferit o cădere de tensiune ca urmare a suprasolicitării. Specialiștii i-au recomandat să-și aloce timp suficient de odihnă și să se liniștească o perioadă.

Joseph Hadad, fostul jurat de la Antena 1, transportat de urgență la spital. Celebrul chef ar fi făcut infarct ... Actorul Jussie Smollett, invinuit că şi-a înscenat un atac rasist şi homofob, a fost pus sub acuzare pentru şase infracţ...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x