Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Noi informații despre chef Hadad. Ce se întâmplă în aceste momente cu fostul jurat de la Antena 1

Chef Joseph Hadad, care a debutat la Antena 1, în cadrul emisiunii ”Top Chef”, a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău. Inițial s-a spus că celebrul bucătar a făcut infarct, însă investigațiile medicale au scos la iveală alte detalii. 

Noi informații despre chef Hadad. Ce se întâmplă în aceste momente cu fostul jurat de la Antena 1

În urma controlului amănunțit la care a fost supus chef Hadad, medicii au ajuns la concluzia că bucătarul a suferit o cădere de tensiune ca urmare a suprasolicitării. Specialiștii i-au recomandat să-și aloce timp suficient de odihnă și să se liniștească o perioadă, potrivit Click.ro.

Chef Joseph Hadad se află în aceste momente sub atenta supraveghere a medicilor de la spitalul Floreasca, starea lui de sănătate fiind stabilă.

Joseph Hadad, fostul jurat de la Antena 1, transportat de urgență la spital. Celebrul chef ar fi făcut infarct

Deși inițial s-a spus că bucătarul ar fi suferit un infarct, analizele și testele au arătat că are probleme cu glicemia și calciu.

În urma controlului amănunțit la care a fost supus chef Hadad, medicii au ajuns la concluzia că bucătarul a suferit o cădere de tensiune ca urmare a suprasolicitării. Specialiștii i-au recomandat să-și aloce timp suficient de odihnă și să se liniștească o perioadă.

Recomandari