Antena Căutare

Joseph Hadad, fostul jurat de la Antena 1, transportat de urgență la spital. Celebrul chef ar fi făcut infarct 

Chef Joseph Hadad, fostul jurat al emisiunii ”Top Chef”, care a fost difuzată la Antena 1, a fost transportat de urgență la spital, după ce a suferit un infarct. 

Joseph Hadad, fostul jurat de la Antena 1, transportat de urgență la spital. Celebrul chef ar fi făcut infarct

Antena 3

Conform Antena 3, celebrului chef i s-a făcut rău dintr-o dată și un echipaj SMURD s-a deplasat de urgență la adresa unui restaurant al acestuia.

În anul 2012, Chef Joseph Hadad şi-a făcut debutul în televiziune, la Antena 1, fiind cooptat în juriul emisiunii Top Chef, unul dintre cele mai prestigioase showuri din Romania.

Star News. Joseph Hadad, despre tragedia care îi marchează viața: Nici nu știu cum au crescut copiii mei

Chef Hadad a fost ales să îndeplinească acest rol datorită carierei sale și a măiestriei cu care transformă orice farfurie în artă. Timp de doi ani, inspira prin creațiile sale, jurizează bucatari talentați și devine apreciat de milioane de români.

Joseph Hadad, fostul jurat de la Antena 1, transportat de urgență la spital. Celebrul chef ar fi făcut infarct 

Chef Hadad a gătit de-a lungul timpului pentru personalități precum Bill Clinton, Francois Mitterrand sau Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei și Prințul de Lichtenstein. De asemenea, actori și artiști faimoși au savurat preparatele sale, între care Robert de Niro, Madonna, Frank Sinatra, Michael Jackson și multi alții.

Drama din viața lui chef Hadad. Soția lui a murit de cancer

Chef Joseph Hadad s-a bucurat de un succes colosal de-a lungul timpului, însă acesta a ascuns întotdeauna o dramă teribilă. Soția lui a murit pe vremea când copiii lor erau mici, astfel, celebrul chef a fost nevoit să învețe să le fie și tată, și mamă.

”Aveam 48 de ani când am rămas văduv. Soţia mea avea 42. Am rămas văduv cu 3 copii, cu Dor, băiatul cel mare de 16 ani, Daniela de 10 ani şi Lipaz de 3 ani şi jumătate. Eu nu ştiam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca şi cu adusul banilor, Gila avea grijă de casă, de mâncare, de familie.

Chef Joseph Hadad, povestea lui de succes: ”Mi-am dorit să creez artă în farfurie”

Eu am fost numai cu munca şi eu sunt vinovat! Sunt vinovat! Trebuia să fi mers cu ea la doctor… A început tratamentul şi trei ani de zile a suferit. Am vândut apartamentul, am vândut maşina, am dat peste 230.000 de dolari la vremea respectivă să aduc nişte medicamente pentru ea şi nu am reuşit s-o salvez. Am rămas gol…”, i-a dezvăluit chef Joseph Hadad prezentatoarei Iuliana Marciuc la “Destine ca-n filme”.

Kamara luptă pentru a-și salva băiețelul! Leon ar putea avea o viață normală, însă costurile sunt uriașe: „Vom face tot ... Noi informații despre chef Hadad. Ce se întâmplă în aceste momente cu fostul jurat de la Antena 1...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x