Nu l-ai mai văzut aşa din "GREASE"! Dovada clară că John Travolta nu şi-a pierdut mişcările. VIDEO VIRAL cu actorul dansând alături de 50 Cent!

 

Actorul american John Travolta a fost surprins într-o înregistrare video în timp ce dansa alături de rapperul 50 Cent, în timp ce acesta susţinea un spectacol la Festivalul de Film de la Cannes, scrie nme.com.

Travolta este cunoscut pentru mişcările sale de dans din filme precum „Grease”, „Saturday Night Fever” şi „Pulp Fiction”.

Rapperul a publicat înregistrarea video pe contul lui de Twitter, alături de mesajul: „Eu şi John Travolta petrecând. Jur că am venit aici doar datorită lui”.  

 

John Travolta, născut pe 18 februarie 1954, este un actor, dansator şi cântăreţ american. A devenit cunoscut în anii 1970, după ce a apărut în serialul de televiziune „Welcome Back, Kotter”, difuzat între anii 1975 şi 1979. Apoi, a jucat în două producţii care i-au adus celebritatea – „Febra de sâmbătă seara/ Saturday Night Fever” (1977) şi „Grease” (1978). Cariera lui a intrat pe o pantă descendentă în anii 1980, însă actorul a reuşit să revină în actualitate în anii 1990 şi 2000, cu roluri de compoziţie magistral interpretate, în filme precum „Pulp Fiction”, „Operaţiunea Broken Arrow”, „Faţă în faţă/ Face/Off”, „Cod de acces: Swordfish/ Swordfish”, „Gaşca nebună/ Wild Hogs” şi „Intrigi de culise/ Hairspray”.

Starul american a fost nominalizat de două ori la premiile Oscar - pentru rolurile din „Saturday Night Fever” şi „Pulp Fiction” - şi a câştigat un Glob de Aur pentru evoluţia sa din pelicula „Un mafiot la Hollywood/ Get Shorty”.

50 Cent, al cărui nume real este Curtis James Jackson III, născut pe 6 iulie 1975, este un rapper, compozitor, actor şi producător american. A fost descoperit şi promovat la începutul anilor 2000 de Eminem şi Dr. Dre. Cele şase albume pe care le-a lansat de-a lungul anilor s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial. Artistul american a câştigat numeroase trofee, inclusiv un premiu Grammy, 3 American Music Awards şi 13 Billboard Music Awards. Rapperul s-a remarcat şi în cinematografie şi a jucat în filme precum „Totul pentru bani/ Get Rich or Die Tryin'” (2005), „Crime justificate/ Righteous Kill”, „Before I Self Destruct”, „Escape Plan: Testul suprem” şi „Spioana/ Spy”.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE