Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

O mai știi pe Irina de la Insula Iubirii? De necrezut cum a ajuns să arate acum fosta ispită | Foto

Irina de la Insula Iubirii s-a schimbat complet. A apelat la câteva intervenții estetice și umblă îmbrăcată numai ca cele mai mari dive. Apariția fostei ispite este o încântare pentru ochi.

Irina Stroia

Instagram / Irinaaamika

Irina Stroia, în vârstă de 24 de ani, este consultant estetic. Ispita a participat în sezonul 4 al show-ului Insula Iubirii, unde l-a cucerit pe Iulian. I-a dovedit bărbatului că relația cu iubita lui nu era potrivită pentru el, motiv pentru care s-au și despărțit.

Sora Deliei, plină de vânătăi pe corp! Ce s-a întâmplat cu Oana?

Irina a decis să participe și în al cincilea sezon. Anul trecut, înainte de show, făcea declarații: „Nu îmi place să mă laud, îmi place să demonstrez”, spunea Irina despre ea. Apoi, în sezonul următor, l-a cucerit pe Bogdan, unul dintre cei mai controversați concurenți de la Insula Iubirii.

💫 Hair by @kitty_bubu

A post shared by 🎀Mika ♎️🇹🇩 (@irinaaamika) on

Secretele Irinei, ca ispită, nu sunt multe, dar se bazează pe câteva lucruri care, probabil, reușesc de fiecare dată să îi înnebunească pe bărbați. E blondă, are sânii mari şi forme perfecte! E adevărat, până să ajungă la înfățișarea de acum, Irina a avut de muncă, intervențiile estetice făcute pentru a fi perfectă fiind suficiente.

💫

A post shared by 🎀Mika ♎️🇹🇩 (@irinaaamika) on

Cât de frumoasă este Michaela Prosan. Cum arată Lili din serialul Sacrificiul | Foto

Ispita Irina, părăsită de un bărbat, la altar

Până la 23 de ani a avut doar o relaţie serioasă, de un an şi jumătate, care a foarte aproape de a se concretiza cu o nuntă.

Bianca Drăgușanu a recurs la o schimbare radicală de look. Fanii ei sunt uluiţi de transformare. Cum arată vedeta | Foto

„Am întâlnit pe cineva, mi-a furat minţile, mi-a pus inelul pe deget, m-a cerut de la părinţi, chiar şi de la tatăl meu care este separat de mama, iar la o lună după acest gest, când ne pregăteam de nuntă, l-am prins cu alta. Nu a ştiut să-şi explice gestul. De atunci am mai avut o singură încercare să-mi refac viaţa”, a spus ispita Irina în presă.

Cu toate acestea, celebritatea pe care a căpătat-o ca ”ispită” i-a adus blondinei și o groază de fani, Irina Stroia având grijă să îi răsfețe cu imagini care mai de care mai fierbinți pe urmăritorii ei de pe conturile de socializare.

Hi ✌🏽

A post shared by 🎀Mika ♎️🇹🇩 (@irinaaamika) on

Recomandari