Căutare Live

Oana Radu, rochia care i-a pus în evidență decolteul. Cât de bine arată vedeta

Oana Radu a făcut senzație prin oraș cu o rochie cu decolteu abisal. Iată cât de bine arată vedeta.

Oana Radu, rochia cu decolteu abisal cu care s-a mândrit în oraș

Instagram

Oana Radu este deținătoarea unei siluete de vis pe care o etalează constant oriunde are ocazia. Cântăreața a arătat foarte bine, iar fanii au reacționat imediat când au văzut fotografia.

Oana Radu, rochia cu decolteu abisal care i-a pus în valoare silueta

Cântăreața Oana Radu a publicat în mediul online o fotografie în care bustul generos a fost surprins în prim-plan, la fel și silueta ei. Artista care de-a lungul timpului a lansat mai multe hit-uri difuzate la radio în mod constant, piese precum „Tu”, „Ea a fost prima”, „Dragostea nebună”, s-a schimbat total de câțiva ani și a surprins pe toată lumea cu o siluetă de invidiat.

Citește și: Oana Radu se antrenează la sală alături de soțul ei. Cât de bine arată cei doi și cum au reacționat fanii când au văzut poza

Cu siguranță și soțul ei este un factor important pentru care ea are mare grijă de imaginea ei, Cătălin fiind de meserie instructor de fitness, cei doi fiind surprinși de multe ori în sala de aerobic, unde Oana lucrază de zori pentru a deține acest trup.

Vedeta și-a cunoscut soțul în urmă cu mai mulți ani, însă abia după mult timp cei doi și-au dat seama că sentimentele lor sunt foarte puternice și au decis să înceapă o relație.

„Ultima zi de vară”, a fost mesajul transmis de vedetă pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărită de foarte mulți fani.

Prietenii virtuali au reacționat imediat și i-au scris mai multe mesaje prin care au felicitat-o pentru silueta de vis pe care o deține. „Ești superbă”, „Arăți foarte bine”, „Cât de bine îți stă”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care aceasta le-a primit în mediul online.

Artista și Cătălin Dobrescu au decis să-și unească destinele și au devenit soț și soție, iar din acel momnt viețile amândurora s-au întregit. Cei doi se înțeleg de minune și împărtășesc această pasiune comună a sportului și a alimentației corecte.

Citește și: Oana Radu se pregătește de o intervenție chirurgicală. Ce modificări a ales să își facă

Oana Radu este un artist care se clasează, cu fiecare lansare a unei piese noi, în topurile muzicale autohtone. Aceasta a traversat un parcurs dificil cu greutatea sa care, la începutul carierei, i-a pus bețe în roate.

Oana Radu își dorește să devină mamă. Iată ce declarații a făcut

Oana Radu a vorbit despre momentul în care își dorește să devină mamă și nu stă pe gânduri. Vedeta are în plan ca în viitorul apropiat, ea și soțul ei, să devină părinți.

„Avem de gând să ne mărim familia, bineînțeles, doar că momentan așteptăm să ne cumpărăm o locuință a noastră. Bine, noi avem în Craiova două locuințe, dar în București stăm. Momentan, suntem tranzitorii, pentru că nu avem căsuța noastră. Așteptăm să ne luăm și după da, o să facem și un bebe. Peste 10, 15 ani, când o să fie”, a spus Oana Radu pentru Antena Stars.

Armin Nicoară a fost în vizită la socri. Cum au reacționat aceștia când l-au văzut pe tânărul care se iubește cu fiica l... Cum arată Arthur Chatto, nepotul musculos al Prințesei Margareta. Bărbatul face furori cu frumusețea lui...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x