Antena Căutare

Oana Roman, acuzații dure la adresa lui Marius Elisei, fostul ei soț. De ce nu îi plătește pensie alimentară și cât este lunar

Oana Roman a avut câteva lucruri dure de spus despre fostul ei soț, Marius Elisei. Iată de ce anume îl acuză.

Oana Roman, acuzații dure la adresa lui Marius Elisei, fostul ei soț. De ce nu îi plătește pensie alimentară și cât este lunar
Oana Roman, acuzații dure la adresa lui Marius Elisei, fostul ei soț. De ce nu îi plătește pensie alimentară și cât este lunar | Instagram

Deși inițial părea că tensiunile dintre Oana Roman (47 de ani) și Marius Elisei (37 de ani) s-au potolit, fiica lui Petre Roman continuă să aducă în discuție neînțelegerile cu fostul ei soț, care a început o nouă relație la scurt timp după despărțire.

Oana Roman, despre fostul soț, Marius Elisei. De ce nu-i plătește bărbatul pensie alimentară

Recent, Oana Roman a dezvăluit că Marius Elisei nu își onorează obligațiile financiare față de fiica lor, Isabela. Ea a subliniat că este singura implicată în creșterea și îngrijirea fiicei lor, în contrast cu atitudinea fostului său soț.

Citește și: Vica Blochina, replici dure la adresa Oanei Roman. Cu ce a supărat-o, de data asta, fosta prezentatoare TV

Articolul continuă după reclamă

„Nu mă ajută absolut deloc, el nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei.

Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta.

Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă”, a declarat Oana Roman la tv, potrivit click.ro.

Reproșurile aduse lui Marius Elisei nu se opresc la lipsa plății pensiei alimentare pentru Isabela; Oana a afirmat că timpul petrecut împreună cu fiica lor este limitat. În 2021, inevitabilul a survenit în relația lor, conducând la divorț. De-a lungul lunilor, au existat încercări de împăcare între cei doi, dar toate au eșuat.

„Au fost încercări de împăcare, dar nu au funcționat, nu este cazul să mai pierdem din timpul nostru în ceva ce se vede că nu are nicio șansă.”, a continuat Oana Roman.

Citește și: Oana Roman, reacție după ce fostul ei soț și-a făcut o nouă iubită. Ce a spus aceasta despre Marius Elisei

Oana Roman va deveni profesoară la școala unde va studia chiar fiica ei. Ce cursuri va preda

Oana Roman a anunțat faptul că va deveni profesoară în curând, la școala unde și fiica ei, Iza, va fi elevă. Aceasta va preda cursuri de bune maniere, protocol și de comportament frumos în societate.

„Am mutat-o la o școală privată, care se află aici, foarte aproape în Pipera și îmi este și mie mai aproape de casă. Cu această ocazie am hotărât cu directoarea care are această școală că ar fi interesant să aduc și eu un aport și acest aport al meu va fi că voi ține niște cursuri de bune maniere, protocol și etichetă copiilor de acolo, în cadrul unei activități extra curriculare. Le voi explica ce înseamnă politețea, cum trebuie să te comporți în societate, despre cum pui o masă, cum te comporți când te duci în vizită.”, a declarat Oana Roman, la „Star Magazin”, conform spynews.ro.

Care a fost motivul pentru care ea a ținut să o mute pe fiica ei de la școală:

„Isa a fost până acum la o școală de stat foarte ok, a avut o învățătoare extraordinară pe care o iubim și o respectăm din suflet. Dar tocmai pentru că este o școală bună și căutată, pentru anul viitor sunt extrem de multe clase pregătitoare cu copii foarte mulți veniți cu vize de flotant, drept care nu mai este loc pentru copiii de a III-a și a IV-a în școală. Varianta ar fi fost să învețe după masă, ceea ce părinții nu au fost de acord sau s-a hotărât că ei vor învăța din toamnă în niște containere, în buricul orașului București, în 2023”, a mărturisit Oana Roman, pe InstaStory.

Cum a reacționat Denis Roabeș de la The Motans când a auzit un tânăr care îi cânta melodiile în parc | VIDEO... Simona Halep a trecut printr-o transformare radicală de look, după suspendarea de patru ani. Cum arată acum sportiva noa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x