Oana Roman, fotografia emoționantă de cuplu făcută alături de fostul soț, Marius Elisei. În ce ipostază s-au pozat

Oana Roman și Marius Elisei sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, cel puțin, așa ne arată cei doi pe rețelele de socializare.

Oana Roman, fotografia emoționantă alături de fostul soț

Instagram

Oana Roman a publicat o fotografie pe rețelele de socializare alături de fostul soț, în cea mai tandră ipostază.

Oana Roman, ipostază tandră în care a fost surprinsă alături de fostul soț, Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei s-au pozat într-o ipostază tandră, iar fanii i-au recompensat cu multe aprecieri. Cei doi au avut, de-a lungul timpului, mai multe momente de tensiune, uneori certuri, însă dragostea i-a adus din nou împreună.

Cei doi au hotărât să se împace după ce au divorțat, iar aceste este un semn clar că pe aceștia îi leagă sentimente puternice, dar și dorința de a fi implicați în egală măsură în creșterea fiicei lor, Iza.

Citește și: Oana Roman, silueta de invidiat care stârnește controverse. Ce au spus fanii despre felul în care arată

De curând, pe contul personal de socializare al Oanei Roman a apărut o fotografie cu ea și fostul soț într-o ipostază romantică. Oana și Marius și-au țuguiat buzele pentru a se săruta, însă au hotărât să se și pozeze pentru deliciul tuturor prietenilor virtuali pe care ea îi are pe rețelele de socializare.

Și descrierea a fost pe măsura senitmentelor dintre ei: „Cu dragoste”, a scris fiica lui Petre Roman în dreptul descrierii fotografiei.

Fanii au fost foarte fericiți pentru ei, bucurându-se de dragostea care ăi unește și îi împlinește și au ținut să le transmită câteva cuvinte. „Super, vă doresc o seară minunată și plină de iubire❤️❤️❤️❤️❤️ să vă iubiți mult”, „Sunteți minunați împreună”, „Sunteți superbi, să vă țină Dumnezeu tot așa”, au fost câteva dintre mesajele pe care fanii au ținut să le transmită cuplului.

Citește și: Ce a răspuns Oana Roman când a fost întrebată dacă s-a împăcat cu Marius Elisei, fostul soț. Ce relație este între cei doi

Cum a început relația dintre Oana Roman și Marius Elisei și ce a stat la baza divorțului

Relația dintre Oana Roman și Marius Elisei a început să fie cunoscută în spatiul public în anul 2013, când multe voci susțineau că legătura dintre ei nu va fi una trainică din cauza diferenței de vârstă. Marius Elisei este mai tânăr cu 11 ani decât Oana Roman, însă acest fapt nu i-a împiedicat să aibă o frumoasă poveste de dragoste din care să rezulte o păpușă de fată.

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, fotografia în care au apărut îmbrățișați. Ce mesaj le-a transmis vedeta fanilor

Cei doi s-au cunoscut la un cabinet de avocatură, unde Oana Roman a recunoscut că a făcut primul pas, cerându-i numărul de telefon celui care avea să-i devină soț. După șase ani de căsnicie, Oana Roman și Marius Elisei nu au mai găsit nicio cale de a fi fericiți împreună. Pe 15 februarie 2021 cei doi au divorțat oficial la notar și au încheiat povestea de iubire care a început în anul 2014.

"Nu am avut de ales și merg mai departe pe drumul meu. Atât profesional, cât și personal. Nu a fost decizia mea. Nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut. Am făcut-o pentru noi, ca familie, dar nu a fost suficient. Am înțeles că nu se poate merge mai departe", a fost mesajul vedetei de atunci.

Ultimele știri