Ce a răspuns Oana Roman când a fost întrebată dacă s-a împăcat cu Marius Elisei, fostul soț. Ce relație este între cei doi

Oana Roman a răspuns la întrebarea care se află pe buzele tuturor, dacă s-a împăcat sau nu cu fostul său soț, Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei

Instagram/Oana Roman Elisei

Prezentă la un eveniment la care au participat numeroase dive din show-bizul românesc, Oana Roman a fost luată la întrebări de către un reporter, pus să afle dacă fiica fostului prim-ministru la României s-a împăcat sau nu cu fostul soț, Marius Elisei.

De la evenimentul de deschidere al unui salon de frumusețe nu au lipsit televiziunile, care s-au înghesuit să le ia interviu vedetelor prezente. Printre ele s-a numărat și Oana Roman, care făcând "pași" printre subiecte a răspuns dacă a refăcut relația cu tatăl fetiței sale.

Ce relație este între Oana Roman și Marius Elisei

Întrebarea reporterului Antena Stars este mai mult decât justificată privind evenimentele care au avut loc de câteva săptămâni. Cei doi foști soți s-au afișat împreună îmbrățișați, ba mai mult au sărbătorit la restaurant 7 ani de nuntă, chiar dacă sunt despărțiri, iar semnele că ar putea reînnoda legătura dintre ei au devenit din ce în ce mai evidente.

Cu toate că nu a vrut să pună punctul pe "i", Oana Roman a lăsat să se înțeleagă că se află într-o legătură strânsă cu Marius Elisei și într-o perioadă de tatonare: "Ăsta este un subiect pe care ți-am zis că nu îl discut pentru că nu vreau încă să grăbesc lucrurile. Nici măcar în declarații. Suntem foarte ok, doar că eu vreau ca lucurile să meargă de la sine fără să le forțez sau să le grăbesc în niciun fel. Suntem împreună și am fost și când, mă rog, situația dintre noi nu era cea mai roz", a spus Oana Roman la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Relația dintre Oana Roman și Marius Elisei a început să fie cunoscută în spatiul public în anul 2013, când multe voci susțineau că legătura dintre ei nu va fi una trainică din cauza diferenței de vârstă. Marius Elisei este mai tânăr cu 11 ani decât Oana Roman, însă acest fapt nu i-a împiedicat să aibă o frumoasă poveste de dragoste din care să rezulte o păpușă de fată.

Cei doi s-au cunoscut la un cabinet de avocatură, unde Oana Roman a recunoscut că a făcut primul pas, cerându-i numărul de telefon celui care avea să-i devină soț. După șase ani de căsnicie, Oana Roman și Marius Elisei nu au mai găsit nicio cale de a fi fericiți împreună. Pe 15 februarie 2021 cei doi au divorțat oficial la notar și au încheiat povestea de iubire care a început în anul 2014.

Citește și: Marius Elisei își dorește să se întoarcă în brațele fostei soții, Oana Roman: „O iubesc. Îmi doresc o împăcare”

Decizia celor doi a luat prin surprindere pe toată lumea. Înainte de Crăciun, Oana Roman a făcut publică vestea despărțirii de Marius Elisei, după o căsnicie de aproape 6 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2014 și au trecut atât prin momente frumoase, cât și dificile. Fiica lui Petre Roman a dat veste pe contul oficial de Instagram, unde a mărturisit că își dorește să meargă mai departe pe drumul ei, separată de Marius Elisei, dar și de afacerea în care a investit resurse emoționale și financiare.

De asemenea, Oana îl acuza pe tatăl fiicei sale că a plecat cu afacerea familiei, în a căror acte nu figura și ea. Cu toate acestea, ea preciza că a fost afectată de această decizie, având în vedere că era singura sursă de venit a familiei, și că va înceta orice implicarea în promovarea business-ului: "Nu am avut de ales și merg mai departe pe drumul meu. Atât profesional, cât și personal. Nu a fost decizia mea. Nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut. Am făcut-o pentru noi, ca familie, dar nu a fost suficient. Am înțeles că nu se poate merge mai departe", a fost mesajul vedetei de atunci.

Ultimele știri