Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Oana Roman, scandal monstru după separarea de soț. A fost umilită în public: „Nu îl atrăgeai fizic!”

Oana Roman, implicată într-un scandal monstru după anunţul separării de Marius Elisei! A fost jignită şi umilită în public.

Oana Roman si Marius Elisei

Oana Roman nu are parte de liniște. După anunțul la care nimeni nu se aștepta, în care Oana a dezvăluit că s-a separat de soțul ei, Marius Elisei, vedeta are parte, din nou, de momente mai puțin plăcute. De data aceasta, totul a pornit de la o postare a Oanei Roman pe o rețea de socializare.

Vedeta s-a fotografiat într-o poziție lascivă, în lenjerie intimă. Oana a fost foarte atentă ce a lăsat să se vadă, acoperindu-se cu un halat. Cu toate că fotografia fusese făcută în cadrul unei ședințe foto, urmăritorii ei au taxat-o imediat pentru „îndrăzneală”:

„Draga mea, un sfat cât se poate de sincer: ca să ții un bărbat lângă tine nu contează câți bani ai, dacă tu nu ai grijă de tine! ! Era clar că Marius se va uita după altele care arată bine din moment ce el, când te-a cunoscut, în afara faptului că aveai bani, nu îl atrăgeai fizic...pentru că nu aveai cu ce...erai foarte plinuță pentru vârsta ta...o fi așteptat și el un an/doi să slăbești și tu vreo 20/25 de kilograme...vezi și tu exemple în jurul tău: Amalia Năstase, Minodora, Bianca (am uitat numele de familie, e cântăreață și a slăbit 30 de kilograme). De-aia coresponda Marius cu cea din Italia, de-aia se tot uita în jur”, i-a scris o urmăritoare.

Reacția Oanei Roman nu a întârziat să apară: „Realizezi că ai probleme mentale grave? Dacă nu, îți sugerez din suflet să te duci la un doctor. În curând s-ar putea să nu te mai poată vindeca nimeni.”

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. După nenumărate zvonuri privind problemele dintre cei doi, fiica fostului premier a recunoscut că ea și Marius nu mai formează un cuplu.

Astfel, în cadrul unui mesaj făcut public pe Facebook, Oana Roman a mărturisit că ea și tatăl fiicei ei au decis să pornească pe drumuri separate, după nenumărate încercări eșuate de a-și repara relația.

Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună șapte ani de zile, iar cei doi au o fetiță de patru ani.

Recomandari