Oana Sîrbu și-a serbat ziua de naștere. Cum arată artista la 53 de ani

Oana Sîrbu a împlinit 53 de ani și a publicat o serie de fotografii de ziua ei.

Oana Sîrbu a împlinit 53 de ani

Instagram

Deși timpul a trecut, acesta nu și-a pus amprenta asupra înfățișării Oanei Sîrbu, actrița păstrându-și frumusețea și delicatețea cu care a cucerit publicul.

Oana Sîrbu a publicat o serie de fotografii de ziua ei și a primit complimente și urări din partea fanilor.

„La mulți ani sănătoși și fericiți!”, „Așa naturală”, „Finuță”, sunt câteva dintre comentariile pe care cunoscuta actriță le-a primit în dreptul fotografiilor pe care le-a publicat de ziua sa.

Oana Sârbu a devenit cunoscută în anul 1985 când a câștigat competiția „Steaua fără nume”. În 1986 a jucat în filmul „Liceenii”, iar apoi a început o isterie la nivel național, având în vedere că rolul ei, Dana, a dat moda în materie de coafură la acea vreme.

Detalii din culisele filmului „Liceenii”. Ce au povestit Oana Sârbu și Ștefan Bănică

Oana Sârbu și Ștefan Bănică au fomat cel mai îndrăgit cuplu de pe marile ecrane de atunci și își amintesc cu drag de acele momente.

Recent, Oana Sârbu și Ștefan Bănică au povestit cum s-a desfășurat una dintre celebrele scene ale filmului. În emisiunea „Acasă de Crăciun”, difuzată pe Antena 1, Oana Sârbu i-a dăruit lui Ștefan Bănică celebra bentiță pe care personajul Mihai i-a dăruit-o Danei.

„E o bentiță, Ștefan! E bentița din Liceenii. Da e bentița din Liceenii, aia, că alta n-aveau!", i-a spus Oana Sârbu lui Ștefan Bănică.

„Asta nu e aia pe care ți-am legat-o eu...", a adăugat cu uimire Ștefan Bănică.

„Și era să mă sugrumi, mai ales că nu știai să faci nod!", a dezvăluit Oana Sârbu.

Citește și: Secretul ei a fost aflat! Ce face Oana Sârbu ca să arate atât de bine la... 50 de ani?! A renunţat la un singur aliment

Ștefan Bănică și Oana Sârbu au povestit că au dat probe pentru film doar împreună.

„Așa a fost să fie. Cred că atunci am format cuplul perfect de îndrăgostiți de pe marile ecrane. Și oamenii își doreau ca povestea să continue și-n viața reală”, și-a amintit Oana Sârbu.

Ștefan Bănică a povestit că era în armată în momentul în care se alegeau actorii penru film.

„Eu eram student la Teatru, m-au luat în armată și de acolo m-au chemat la probe pentru „Liceenii”. Țin minte că Nicolae Cojoș, regizorul, nu era mulțumit cu probele pe care le-a dat cu studenți, cu actori și căuta pentru rolurile principale. A fost cineva, nu știu cine, care i-a zis domnule Cojoș, mai sunt 4 amărâți în armată. Chemați-i și pe ei.Recunosc că eu am venit acasă mai mult să mănânc ceva bun făcut de mama într-o farfurie normală”, și-a amintit Ștefan Bănică despre rolul care l-a făcut celebru.

Ultimele știri