Adevărul despre cea mai iubită scenă din Liceenii. Ștefan Bănică și Oana Sârbu au povestit tot

În prima noapte de Crăciun, Ștefan Bănică i-a invitat pe telespectatori pentru al 19-lea an consecutiv la un show de Crăciun de excepție, însă diferit de anii trecuți. Artistul împreună cu Oana Sârbu au dezvăluit, în emisiunea specială "Acasă de Crăciun", adevărul despre cea mai iubită scenă din Liceenii.

Într-una dintre cele mai iubite scene din Liceenii, atunci când Mihai (Ștefan Bănică Jr.) și Dana (Oana Sârbu) și-au dăruit câte o bentiță de pus la gât, scena a avut câteva detalii neștiute. Printre ele, Oana Sîrbu a dezvăluit că Ștefan Bănică nu știa să facă nod și a strâns-o foarte tare cu bentița de gât.

Spre supriza artistului, Oana a venit cu un cadou special la el și anume bentița din Liceenii: "E o bentiță, Ștefan! E bentița din Liceenii. Da e bentița din Liceenii, aia, că alta n-aveau!", spune Oana Sârbu.

"Asta nu e aia pe care ți-am legat-o eu...", adaugă cu uimire Ștefan Bănică.

"Și era să mă sugrumi, mai ales că nu știai să faci nod!", dezvălui Oana.

Mai mult, cei doi și-au amintit cu plăcere și de momentul în care au cântat împreună celebra melodie "Ani de liceu" la unul din concertele lui Ștefan Bănică. Publicul i-a aplaudat atunci la scenă deschisă și a fredonat alături de ei cântecul din coloana sonoră pe care original l-au interpretat Stela Enache și Florin Bogardo.

"Acasă de Crăciun" cu Ștefan Bănică și invitații săi, show de excepție pe 25 decembrie

În prima noapte de Crăciun, Ștefan Bănică i-a invitat pe telespectatori pentru al 19-lea an consecutiv la un show de Crăciun de excepție, însă diferit de anii trecuți.

Duet memorabil. Ștefan Radu Bănică și Ștefan Bănică, așa cum fanii adoră să-i vadă: "Te iubesc, băiatul meu!"

De data aceasta, el a pregătit o emisiune specială, realizată în regim de film, într-un decor superb: "Mă bucur să apar alături de oameni dragi, pe care îi iubesc: prieteni de suflet, dar și o parte din familia mea, care are legătură cu zona artistică."

VEZI MAI MULTE IMAGINI CU Ștefan BĂNICĂ ÎN GALERIA FOTO

"O să cânt pentru prima oară alături de soția mea, Lavinia, și o să joc împreună cu băiatul meu, Radu Ștefan. Și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu publicul meu", le-a spus Ștefan Bănică fanilor lui înainte de show.

Secretele familiei lui Ștefan Bănică, dezvăluite la „Chefi la cuțite”! Ce s-a aflat despre fiul său

"Crăciunul nu se amână niciodată și mi se pare cu atât mai important anul acesta să nu uităm de tradiții si de normalitate. În felul asta, răspund miilor de mesaje în care m-ați întrebat dacă există vreo șansă să ne întâlnim la concertele de Crăciun în acest an", a mai spus juratul X Factor.

Ultimele știri