Live acumFilm: Eroi de Sacrificiu
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Olga Verbițchi, câștigătoarea X Factor 2017, noua concurentă de la ”Like a Star”: ”Sunt mândră că am făcut atât de multe la o vârstă atât de mică!”

”Like a Star”, emisiunea de la Antena Stars, și-a deschis porțile pentru noi concurenți, iar printre aceștia se numără Olga Verbițchi, fosta participantă de la X Factor care a câștigat show-ul de talente în urmă cu doi ani. 

Olga, tânăra care i-a cucerit pe români în urmă cu doi ani, când a dovedit că are factorul X, a intrat în casa ”Like a Star” și e dornică să vadă cum va face față acestei provocări.

"Eu știu că fiecare din noi aici are câte un talent. Eu pot să cânt. Sunt cea mai mică de aici, am 18 ani și sunt din Chișinău. Sunt mândră de mine că am făcut multe la o vârstă mică.", a spus Olga Verbițchi.

Olga Verbițchi avea numai 16 ani când a câștigat sezonul al șaselea „X Factor” de la Antena 1. Originară din Chișinău, Olga a mai participat și la concursul MusicForKids International Festival, unde a câștigat premiul cel mare. Imediat după ce a câștigat marele premiu, aceasta a lansat un single - ”Prietena Ta”, care s-a bucurat de un succes răsunător la momentul acela, în doar 24 de ore adunând mai bine de 145.000 de vizualizări pe Youtube.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro