Căutare Live

Olivia Păunescu, extrem de sexy în vacanță. Cum s-a fotografiat prezentatoarea, în costum de baie

Olivia Păunescu este o prezență încântătoare la pupitrul Observatorului și aclași lucru se întâmplă și în timpul ei liber. Frumoasa prezentatoare a împărtășit cu fanii imagini din vacanță.

Olivia Păunescu a publicat imagini din vacanță

Instagram

Olivia Păunescu este activă pe rețelele sociale, iar recent a avut parte de o vacanță. Printre imaginile cu frumoas aprezentatoare în vacanță se numără cea în care aceasta apare în piscină, purtând un costum de baie negru: „Olivia, ești frumoasă și sexy”, i-au scris fanii în comentarii.

De asemenea într-o altă fotografie apar epe șezlong, acoperită cu o cămașă bărbătească: „Cămașa lui, zâmbetul meu: combinația perfectă”, a scris Olivia Păunescu în dreptul imaginii în car epoartă ochelari de soare și un accesoriu floral în păr. Totuși, cel mai atractiv accesoriu este zâmbetul fermecător al prezentatoarei.

Parcursul Oliviei Păunescu. De la dansatoare la prezentatoare de știri

Olivia Păunescu are trup de fostă dansatoare. Primul contract pe care Olivia Păunescu l-a avut cu o televiziune a fost la 16 ani, când aceasta a fost selectată să facă parte din corpul de balet al unei emisiuni. După ce a renunțat la dansul profesionist, Olivia a intrat în lumea știrilor, mai întâi ca reporter de teren, apoi ca prezentatoare de știri sportive, apoi prezentatoare de jurnal matinal. În prezent, aceasta ocupă postul de prezentatoare al jurnalului de la ora 12 de la Observator.

Citește și: Siluetă impecabilă într-o rochie albă, mulată. Cum impresionează Olivia Păunescu într-o ținută surprinzătoare

„Primul contact cu televiziunea l-am avut la 16 ani, când am fost selectată să fac parte din corpul de balet de la Surprize, surprize. Apoi am început să apar în reclame, munceam în paralel cu şcoala. La 20 de ani am dat o probă şi am muncit cinci ani ca reporter de teren, până când am primit propunerea să fiu prezentator de ştiri sportive. Apoi a venit marea provocare de a prezenta Observatorul matinal. Dansez de câte ori am ocazia. La petreceri nu mă aşez deloc la masă. Dansul a fost şi va rămâne una dintre pasiunile vieţii mele.", a povestit Olivia pentru Click în 2013.

În prezent, Olivia Păunescu prezintă Observatorul care începe la ora 12:00 și are o mica afacere: un atelier de croitorie, iar rochiile spectaculoase pe care le poartă la televizor I se datorează acestui atelier.

Citește și: Cum arată Olivia Păunescu într-o zi obișnuită din viața ei, când nu e la pupitrul știrilor Observator

În tomna anului 2019 prezentatoarea Observator 12 s-a căsătorit și a avut o rochie de prințesă.

„Sunt fericită, sunt împlinită şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce trăiesc. Ne-au fost alături oameni frumoşi, care au venit cu inima deschisă şi care au simţit emoţia noastră! Pur şi simplu nu pot să pun în cuvinte ceea ce am trăit în cea mai frumoasă zi din viaţa mea! Acest eveniment a fost o încununare a iubirii noastre, un vis pe care l-am trăit în braţele bărbatului meu. A fost un moment unic”, a spus prezentatorea, potrivit Observator.

Jador și Vlăduța Lupău, colaborarea verii. Cum sună maneaua „Amanta” la care cei doi au colaborat pentru prima oară... Primele imagini din filmul lui Liviu Vârciu, "Zăpadă, ceai și dragoste". Ce alte vedete din România fac parte ...
Parteneri
Mesaje de Sfânta Maria 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Catine.ro
Ultimele știri
x