Căutare Live

Oreste, despre prezenta la Cannes: "A fost ca un spa sufletesc!"

Invitat la Agentul Vip, Oreste a vorbit despre experienta traita la Cannes. Prezent week-end-ul trecut la un eveniment caritabil, la Cannes, moderatorul emisiunii "Codul lui Oreste", de la Antena 2, a cunoscut cu aceasta ocazie mari vedete internationale.

"Am ajuns acolo impreuna cu colegii de la Antena 1 si Antena 3. Am participat la o seara caritabila organizata de Artists for Justice and Peace. A fost un privilegiu si o onoare pentru noi, pentru ca am participat efectiv la acest proiect de ajutorare a infrastucturii educationale si de sanatate din Haiti, prilej cu care am cunoscut o seama de celebritati care mi-au confirmat ca n-are niciun fel de importanta cati bani ai, daca ai caracter.

Este vorba despre Chris Rock, Gerard Butler, Puff Daddy, Armani, Jean Paul Gaultier, Ben Stiller",
a relatat Oreste.

"Am stat la masa cu Gerard Butler. Spre deosebire de meltenismul multora dintre vedetele de la noi, adevaratele staruri internationale au un comportament absolut decent, relaxat, normal, fara ochi dati peste cap, fara etalat ostentativ posete false, fara aerul de parvenitism de la noi. A fost un moment de relaxare. E ca si cum as fi primit un bilet la un spa. A fost ca un spa sufletesc!", a marturisit vedeta Antena 2.

Prezentele feminine alaturi de care se afla la Cannes nu au trecut neobservate de marii designeri. Astfel, Giorgio Armani a fost impresionat de frumusetea romancelor: Madalina Ghenea, Carmen Bruma, Andreea Berecleanu, Sandra Stoicescu si Anca Rusu.

"Am avut un moment de mandrie. Am fost insotiti de cele mai frumoase femei. Armani a venit la noi la masa, eram cu Mircea Badea, si ne-a marturisit ca cele mai frumoase femei din seara asta stau la noi la masa. Este vorba despre Madalina Ghenea, Carmen Bruma, Andreea Berecleanu, Sandra Stoicescu si Anca Rusu - aparitii absolut spectaculoase. Pe Anca Rusu, Armani nu o mai slabea din brate la poze. Fetele starneau dupa ele carduri de fotografi", a mai povestit Oreste.

FOTO! Nicole Kidman si Heidi Klum au stralucit pe covorul rosu de la Cannes... VIDEO! Balerina Alina Cojocaru, printre laureatii din acest an ai premiilor Benois...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri